Fitta fat handgranat..

Vaknade till en vända vid elvatiden i förmiddags..mmm..solen skiner..vad skönt..vänder på mig somnar om..till slut lyckas jag masa mig upp...då är klockan halv tre på eftermiddagen..har fått min behövliga 11 timmars sömn..känns bra fast jag sovit bort hela dagen..ja, va fan..jag hade ändå inget särskilt att göra...eller rättare sagt..jag hade glömt bort vad det var jag hade tänkt göra idag..så det kvittade..

Gär och handlar frukost..min favoritkassörska på Ica..köper en glass på vägen hem..känner mig så skönt nöjd med livet..så nöjd man kan vara då det är tomt på kontot...kollar postboxen när jag kommit hem..hmm..vad fan är det där för brev..

Öppnar brevet när jag kommer hem..räkning på 2300..va fan!!!??! För att de flyttat ett par uttag när de byggde min balkong..ingick inte det i det 108 tusen jag redan betalat?? De borde väl kunna ta det på räntan de fått eftersom jag betalade ett halvår i förskott...tydligt att jag är i fel bransch..balkongbyggare..de gör pengar..jag fattar fan inte..1500 (före moms) för arbete? Tog det verkligen längre tid en än timme att göra det här? I så fall är du i fel bransch mannen..
Hittat en sak jag kan gnälla över iaf..de tar betalt för 3m kabel..max 2m har använts (och då är jag generös)..borde gnälla och vägra betala de 25 kronor som den kostade per meter (hutlöst det också..för en så simpel kabel)...

FAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNN..nu är maj förstört också..men tack gud..eftersom du visat dig vara en sån jävla sopa kan du gå och dö nu...jag vet iaf vad det inte blir i maj...sköna trevliga eftermiddager på någon uteservering med en öl i handen...så jävla värdelöst...et tag funderade jag på att utöka lånet på lägenheten för att betala räkningen..och utöka den lite för att kunna supa i maj..inser att det är en dålig idé, så jag hoppar nog det...

Och nämner en av er order buffert får ni en elkabel uppkörd någonstans där det gör ont...hur fan ska man kunna skaffa sig en buffert när man inte får det att gå ihop?? När det väl går ihop inser man att man bara äger 1 par byxor som med lite god vilja kan kallas hela, så då måste det köpas..sen kommer det annat..dotra..älgjakten..lika bra att ställa in hela jävla sommaren på en gång...synd att dotra finns annars hade man kunnat hoppa från balkongen med huvudet före utan att det gjort något...jag är så jävla trött på det här skitlivet där det aldrig går ihop nån gång..sommaren är redan över och vi är i april...

Och varför skriver jag det så sent på kvällen? Jo för att fucking webblogg inte funkade när jag var in tidigare idag..say no more..

Borde gå och lägga mig, men jag behöver varva ner lite till..har spelat innebandy..1 vinst, 1 förlust...jag gjorde 1 mål och 1 assist, så jag var ganska usel..som vanligt..

Nämn för fan inte Murphy heller..känns iaf skönt att jag går in i en ny vecka med sån frid i sinnet..

Kommentarer
Postat av: Angie

"Upp med hakan!"
"Efter regn kommer solsken!"
"Lukta inte i komockan när du kan känna rosdoften!"
"Smile, you're on candid camera!"
"Le och världen ler mot dig!"
"Gud älskar alla sina barn."
"Livet är en gåva, lev varje dag som om det vore din sista."
"Leende guldbruna ögon."
"When life is gray get a box of crayons."

Hahaha. Fy fan. Är du glad nu? Haha. Jävlar.

2007-04-16 @ 03:08:34
Postat av: Jerk

jo..jätteglad..jag rent sprudlar av lycka..än gladare blev jag när jag slog upp ögonen och den var 10 på förmiddagen..jaha..kommer jag två timmar sent till jobbet..igen..vore det inte för dina upplyftander ord skulle jag göra i ordning snaran nu..

Postat av: Angie

To quote Brittan: "[...] I was born to make you happy."

2007-04-17 @ 01:37:27
Postat av: Jerk

Åååh är du en rik gammal tant med långt gången cancer och vindsvåning vid Medborgarplatsen som vill adoptera mig? Härligt :)

2007-04-17 @ 08:36:20
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: gina

Jerk, (för att härma Angie) "Om livet ger dig en citron, gör saft av den!" (en av de äckligaste klämcheckaste uppmaningar jag vet)

Angie, haha, är du en positivistkonsult? Klockrent!

2007-04-17 @ 21:10:36
Postat av: Jerk

ouh..klämkäcka fraser..det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder..säger man den helt allvarligt är man mogen att prata pension.. :)

2007-04-17 @ 21:36:36
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback