För ett rikare liv- flytta till Vetlanda..

Enögt, obstinat, deprimerat och alldeles sant..det osammanhängande inlägg som följer är mitt..mina synpunkter och inget annat..

Till att börja med kommer jag aldrig att kunna förstå hur man väljer att bli gnagare...men domaren hade visst löst medlemskort iaf..jag gissar på att han just nu är i råttornas dusch och tappar tvålar..

Å andra sidan..med tanke på att 4 av fem banderoller var upp och ner (jag vet..Dalagnagar-banderollen kom något ljushuvud och vände rätt efter ett tag..antagligen han som fick hjärncellen denna dag) på norra så förklarar det lite varför de finns..de stackarna kan ju identifiera sig med soporna i svart...

Seriöst, Bajen vann klart målchanserna i första, men givetvis gör bönderna målet...osportsliga jävlar..

Mest fantasilöst? Norra som inte kan hålla sig från att sno ramsor från deras idoler...

Tristast..Egurens gnäll på domaren som resulterade i ett gult kort (fanns visst bara sådana till grönvitt idag..men det kanske är Sune som slickat pung hos domarkåren)..

Fulast..Figureido..höga armbågar och allmänt osportslig..filmade lika mycket som Eguren också..synd att han har viss talang...men fan vad jag hatar honom..och de andra också..den enda som jag har respekt för är Rubarth..som i en sanslös häxblandning kombinerar talang med galenskap..det faktum att han gillar musik och röker är också en vinnande kombination..synd att han är råtta bara...

En ny kärlek har jag funnit också Charlie Davies..bara namnet gör att jag drömmer blöta drömmar..är helt säker på att han hade varit med i Melchester Rovers om jag fortfarande läst Buster..sen hans underbara teknik och känsla..det var nog den ende spelaren idag som verkligen hade ett förhållande med bollen idag..och som alla mina kärlekar måste han på något sätt såra mig..ikväll gjorde han det genom att missa ett friläge i slutet..men ändå..när jag tänker tillbaks på hans dribblingar & hans underbara mottagningar sprider sig ett leende över läpparna..

Det är väl så det ska vara..är man Bajare vet man hur man lider..är man råtta hotar man ledningen..hybris är ett ord som uppfanns i Solna..

För att jag ska känna mig lite glad avslutar vi med dagens fyndigaste..till och med fyndigare  än Charlie Davies..

melodi, Hand i hand..
"Fantasi
Ni har ingen fantasi
Ni snor från Hammarby
För ni vill va som oss
Men ni är pinsamma gnaget"


alla eventulla stavfel, brist på meningsbyggnad är skrivet enkom för att även solnabor ska känna sig hemma i detta inlägg....

Kommentarer
Postat av: Susfu

två saker:
1) Hej från Solna ;-)
2) Ni sportgalningar är värre än vi vanliga galningar som bara har psykbryt! Hur finner du allt detta engagemang? Jag har svårt att orka bry mig när jag läser tidningen till och med...

Kram

Postat av: Jerk

1. oops..som vanligt när jag konfronteras med mina fördomar kommer de på skam..när ska jag någon gång få känna att min fördom var rätt?
2. Passionen finns i varje människa, hos mig handlar mycket om sport..andra skaffar hundar ;)
Kram på dig (fast du är från Solna..) ;)

2007-04-25 @ 00:13:45
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: AIK

Ja du, jag är glad att jag inte är Baj(s)are.

Självgoda töntar som "gillar Södermalm", spelar töntsporten innebandy och ogillar "borgarbrackor". Såna är de.

Usch... Nu blev jag illamående.

2007-04-26 @ 10:33:14
Postat av: Jerk

alla är väl inte såna..fast jag är det..och innebandy är en ganska töntig sport, men i brist på bättre..trodde gnagarna tyckte om innebandy?

2007-04-26 @ 12:01:57
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: AIK

Visst... och alla hammarbyare älskar speedway och handboll...

2007-04-26 @ 14:02:22
Postat av: AIK

Sen skulle jag påstå att 99,9% av alla baj(s)are är som du. Töntiga söderromantiker, låtsasbohemer, puckade snällvänster-anhängare, övertygade om sin egen och sitt egets lag förträfflighet.

Hejar du på gnaget slipper du få en sådan livsstil på köpet.

2007-04-26 @ 14:06:51
Postat av: Jerk

tja..verkar som om vi båda vädrar våra fördomar här..om du tror jag är övertygad om min egen förträfflighet har du inte läst särskilt många inlägg i den här bloggen..att jag är övertygad om Bajens förträfflighet hör väl till?
För att fortsätta din lista:
Töntig Söderromantiker: Yup
Låtsasbohem: bär emot, men joo..
Puckad snällvänster-anhängare: tja..vänster iaf..fast jag ser mig inte som puckad..i alla sammanhang åtminstone..exakt vad du menar med snäll-vänster vet jag inte iofs..
Men som gnagare hade jag väl fått hybris som utmärkande karaktärsdrag istället ;)

2007-04-26 @ 14:31:22
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Anonym


Jo tjena, nu kommer den där gamla tråkiga anklagelsen fram om att man som aik:are obligatoriskt sitter på Gnagarforum och skriver en massa entusiastiska och dåligt stavade inlägg om "mäcktiga" gnaget...

Då tror jag nog att mina "fördomar" stämmer bättre överrens med verkligheten.

En av anledningarna till att man hejar på gnaget är det är det enda stockholmslaget där det inte följer med någon form av livsstil på köpet.










2007-04-26 @ 15:08:51
Postat av: Jerk

Men seriöst..först sitter du och vädrar fördomar, sen om man kommer med likadana så är det tråkigt och gammalt?
Vet inte om jag kan hålla med dig..de Bajare jag känner är väldigt olika..och jag är nog den enda som någorlunda stämmer överens med dina fördomar..
Om det där med livsstil är så viktigt så finns ju alltid BP också..
Och jag tycker inte att det "följer med någon form av livsstil på köpet" bara för att jag håller på Bajen..jag är som jag är och det är inget du kan beskylla Bajen för..
Fast jag tycker det är skitkul med "mäcktiga" gnaget..liksom AMP (gårdarnas tifo..) :)

2007-04-26 @ 15:21:09
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback