Gyllene morgon..

..har nog passerat för länge sedan..efter att smått chockad vaknat redan halv tio, men klivit upp först halv tolv inser jag min värdelöshet..jag skulle ju gå på fotboll idag..får antagligen stryka det..för jag kommer inte hinna städa hela lägenheten på tre timmar..hoppas vara klart vid sextiden ikväll så jag hinner laga middag innan sporten iaf..

Nu ska vårstädningen bli klar idag, men samtidigt...varför? JAg städade badrummet igår..måste jag fortsätta?

Svaret är ja..har bestämt mig..och nästa helg ska det bli IKEA och tvätta allt som går att tvätta i den här lägenheten..har bokat ett 5 timmars pass i tvättstugan på lördag förmiddag och eftermiddag...efter det..kan jag koppla av och vara mig själv igen (slö och initiativlös..kul..det är nog bättre när du är någon annan..)..

Synd bara att jag inser hur tråkigt det är att vara så..så..eeh..tråkig...så ordentlig...

Nej..frukost nu, sen plocka ihop lite..slänga in vinterskorna (som jag aldrig använde) i klädkammaren..gömma de nyköpta böckerna i klädkammaren tills bokhyllan är dammad...slänga ut mattorna på balkongen..sen..damma hela skiten...torka bort mängder av fett i köket (synd att det inte funkar lika bra på kroppen)..dammsuga igen..torka golvet..sätta sig ner och känna vad skönt med en ren lägenhet och avsluta det hela med att tappa snus på golvet, sucka högt och sedan marinera köket med tomatsås..

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Men? Vännen? Börjat käka hormoner? Jag får alltid kastat till mig att det är sånt där som kvinnor ska tycka om att göra...

Postat av: Jerk

jo..och den kvinnan hoppas jag träffa någon gång..för jag tycker inte om det..men det behöver göras..nu klarar jag mig till jul :)

2007-04-22 @ 22:01:18
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback