Hur fan ska man få råd med en egen piga??

Bara för att..
Det där med att spela innebandy sent på söndagskvällar är ingen höjdare..törnade väl in runt 3-4 någon gång inatt..vaknade precis som larmet ringde..slog av det fort som fan..ska bara..somnade om..vaknade igen strax före 8..ska bara lyssna på nyheterna på radion så kliver jag upp sen..när klockan var 10 var nyheterna slut (typ..jag lyckades odla fram min ångest igen..så det gick inte att resa sig ur sängen..)..

Gled in sent på jobbet..svarade lite snabbt på något mail..sen blev det mest slösurfande hela dagen..jag pallar inte att jobba just nu..vet inte vad det är, men suget att slava för en skitlön är helt enkelt borta..måste komma tillbaks snart..när jag väl får mycket att göra kan jag inte hålla på och lalla runt som nu..orkar inte vara social på jobbet ens en gång..bara bitter..

Försöker få ekonomin att gå ihop...den där räkningen på 2300 retar mig fortfarande...men iaf..jag har inget gymkort den här månaden (+1300), slipper karensdag för att jag är sjuk, men har två sjukdagar (+500?), inga böcker från adlibris (+700), ingen årets ishockey (+453)..ingen räkning från Bertmarks (+140) någonstans där ligger det..kanske drygt 800 spänn bättre nästa månad alltså..wow..jag som inte överlevde den här månaden..kul...vann iaf dream team-tävlingen bland några kompisar..det är 300 spänn till, men det räcker inte..hur fan ska jag ha råd att gå på Söderstadion, chilla på Medis och samtidigt köpa skivor (nu börjar jag hamna bra långt efter igen)...sen i slutet av maj blir det att betala för älgjakten, teleräkning och elräkning..sommaren är alltså över på riktigt..

Vette fan om jag inte ska utöka lånet lik förbannat...betala av skulden till huskontot och få någon krona mer..så har jag råd att åka ner till dotra på hennes skolavslutning..kanske ta någon dag extra och se Skåne? Det var trots allt länge sedan jag var utomlands..

Nu skulle jag behöva ägna mig åt lite förlösande skuldkänslo-sex...any takers?


Kommentarer
Postat av: gina

*läser och summerar febrilt* HA, här har jag gått och tjänat tusentals kr utan att vara medveten om det ;)
Åka ner till dotra på hennes skolavslutning tycker jag är en finfin idé och som sagt, en kort utlandstripp är aldrig fel..

2007-04-17 @ 21:00:26
Postat av: Jerk

mm..och idag pratade jag med dotras mor..hon ville ha pengar för dotra har börjat på fotbollsskola..jag får nog ta det..känns som om det är mitt fel :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback