I've seen better days, I've seen worse days..

Vet inte vad det är, men huvudvärken släppte när vi kom ut från kontoret..åt på Donken (vilket fick mig att inse hur korkat det var att ta upp älgkött ur frysen imorse eftersom jag åt middagen på Donken med dotra..)...lunchen var min hemlagade Lasagne..dotra älskar det..

Tub till Solna...buss till Bromma...väntan..läsa högt ur en serietidning för dotra..hon får helt plötsligt nån slags sockerrusch och börjar springa runt i terminalen...huvudvärken nästan tillbaks..sen kommer ögonblicket som jag hatar..då hon säger adjö..en sista kram sen struttar hon ut till planet..tjock klump i halsen och tårar på väg..lyckas stoppa dem som vanligt, men det är fan inte roligt..det blir någon sorts tomhet direkt hon har lämnat min famn..

Hon låter glad på telefonen en nästan två timmar senare..iafdå hon pratar med mig..när hon inte får igenom sin vilja att se på film för hennes mor börjar hon surgråta...vet inte..kanske jag är vekare, men hon får sällan de utbrotten hos mig..å andra sidan..hon är inte hos mig så ofta heller..

Så här sitter jag och beklagar mig över hur mycket jag saknar henne och när hon är här förvandlas jag till en gnällig piss-far...

Undrar hur mycket huvudvärken berodde på att hon sprang omkring och kastade pappersflygplan på kontoret egentligen?

Eller det kanske var knäna i ryggen jag fick i natt när jag försökte sova..sömnbrist och stressad på jobbet är väl den mesta orsaken..sen känner jag mig stressad över att dotra är på jobbet också..får mindre gjort och blablabla..

Näe..piss-inlägg igen..det kanske kommer bättre dagar...

Kommentarer
Postat av: Blue

Hmmm då kan vi ta varann i hand då... hade också knän i min rygg inatt. Lilleman hade ont i magen och fick sova i våran säng... gissa vems sänghalva han väljer.
La mig i fotändan till slut och fick äntligen lite god sömn.

Postat av: Jerk

Grattis..din kommentar ovan blev nr.1000 :)

2007-04-11 @ 00:24:14
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Angie

Tycker du verkar vara en alldeles excellent far considering the circumstances. Min pappa hann då aldrig spendera ens 1% av den tid som du spenderar med din dotter och försöker ge henne kärlek - he was always too busy with work. Och då levde ändå mina föräldrar tillsammans. Så. "Gnällig piss-far", visst. Men ändå inte. Du vet..

2007-04-11 @ 00:45:55
URL: http://livsirritation.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Hehehe..tack Angie..fast du skulle se mig och mina mörka blickar när hon springer runt på kontoret..eller i tunnelbanan..Emma, jag är trött..kan du inte stå still en sekund?..pappa, pappa titta..fast sen vet hon vilka strängar hon ska spela på..Pappa, jag tycker Bajen är bäst..sen har jag smält igen :)

2007-04-11 @ 10:48:04
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Vargakvinnan

pissdagarna är alldeles för många här med, men vi får förlita oss på framtidens sol. :)

2007-04-11 @ 19:24:28
URL: http://vargakvinnan.wordpress.com
Postat av: Jerk

Yup..och idag var det lite bättre..fast bara lite :)

2007-04-11 @ 23:39:54
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback