Jag var bara inte gjord för dessa dagar..

En säng, en kudde..det är allt jag begär just nu..

Efter svårigheter att somna (ja, jag tyckte det var en jättebra idé att vara uppe till halv två för att komma ifatt i bloggarna..)...och sen vakna på morgonkvisten av att någon sparkar mig i ryggen..dotra tyckte tydligen det var en briljant idé att smyga upp i min säng och sova där..vi är inte direkt överens om det..vakna av alarmet..vilja dö..

Mitt morgonhumör är i regel surt..idag..värre än rönnbär...jag äter oftast frukost på jobbet, så för mig tar det en halvtimme att borsta tänderna, duscha av svålen och klä på mig..under tiden sänker jag ett glas juice..idag? 1,5 timme...dotra ska ha frukost..ok, borde väl ta ca en kvart kanske lite mer..en halvtimme senare är hon klar..det tar henne en kvart att klä sig..minst..sen ska vi packa lite och förhoppningsvis inte glömma något (som klockan hon glömde hos farmor..efter jag sagt åt henne tre gånger den sista minuten innan vi åkte..)..

Så nu är jag trött och har massvis att göra..varför jag bloggar istället? Varför inte..just nu känns det inte som om alternativet är jobba..det känns mer som om alternativet är att hitta på nya, kreativa sätt att ta livet av sig..

Gnällig? Uppskatta min snälla dotter mer? Men, fan...inga föräldra-talibaner nu..jag tänker använda min rätt att vara grinig och trött...jag orkar inte uppskatta min dotter just nu..ja, jag älskar henne..bara inte på morgonen när jag måste till jobbet..och då jag inte fått sova fortsätter humöret...antagligen resten av dagen...huvudvärken kom redan på tuben..

Ska väl jobba lite ändå..hjärnan verkar inte fungera och då blir det svårt att komma på nya, kreativa och spännande lösningar..lite hjärndöd artikeladministration borde jag väl klara iaf...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback