Malung FC vs B.E.R.T. 0-6 (0-2)..tror jag..

Så jävla pinsamt, så superdåligt..så gårdaraktigt..så bedrövligt..men vi tar det från början..

År 2000 flyttade jag ner till sthlm..en bit in på den säsongen hade exexCoach Ivan tröttnat på de bedrövliga spelarinsatserna, stångat huvudet blodigt för att få in alla avgifter och upptäckte att ute i Rågsved huserade en naiv och godtrogen exMalungsar med en inte helt jävla dålig-vänsterfot. Det var Jerk..en öl på Lugnet senare tog Jerk på sig coachjobbet, tyvärr ville Jerk även spela och tog följdaktligen ut sig själv i laget. Det var också någon gång strax efter den ölen som Malung FC slutade vara ett vinnande lag...

Idag skedde det som Jerk själv bett om i åtskilliga månader, efter en mängd sistaplatser i serierna..han blev entledigad från coachjobbet!!
Glad i hågen lämnade Jerk över den blå mappen han en gång fått från exexCoach Ivan till Coach Bräcka..äntligen skulle Jerk få koncentrera sig på att slicka vänsterkanten och slå underbara inlägg till friståede medspelare..
Coach Bräcka var på frikostigt humör och till och med lät Jerk spela från start, troligen som en fin gest för lång och trogen tjänst..
För det tog bara en minut innan Jerk ignorerade en markering och BERTfjärt kunde nicka in ett inlägg och ta ledningen med 0-1...och tonen var satt...i fortsättningen vägrade MFC slå mer än ett pass i rad till medspelarna..domaren som förut varit så tillmötesgående mot oss i MFC hade hittat nya favoriter från Bert..
Jerk gjorde iaf det enda rätta och bytte direkt efter målet, in kom nyförvärvet Micke och överglänste Jerk (och det är väl iofs inte direkt någon merit, men ändå..) genast så lyfte sig vänsterkanten 300 klasser, de övriga spelarna såg det och gjorde sitt bästa för att sänka Micke till deras nivå..
Det positiva med mig som spelare är att jag alltid glömmer matcherna när de är slut, det negativa för mig som ska skriva referat är samma sak..jag vet att vi släppte in ett till mål i första halvlek, men har inget minne hur det gick till..Jerk var på planen iaf...eftersom jag brukar skylla på Fredda Keane gör jag det även denna gång.
I första halvlek fanns det också nog mycket ljus för att vi skulle slippa blindkäpparna, så vi kom trots allt över mittlinjen ett par gånger..
Jerk (jo, det är sant) slog ett inlägg..som BERT nickade undan..
Kash sköt det lösaste skottet någonsin och målisen räddade (för övrigt vårt enda skott på mål)...
Jerk (igen!) fick ett pass från Fredda Keane i straffområdet som han med sin utsökta teknik lyckades fippla bort, men till hörna iaf..Hörnan kom perfekt slagen för att Jerk skulle kunna nicka in den, men då Jerk är alltför rädd om frisyren lät han den kortaste BERT-spelaren nicka bort den istället..
Vi hade ytterligare en hörna, men den kunde BERTS målis enkelt plocka ner..
I slutet av halvleken tar Bengtsson, han får väl också kallas för nyförvärv trots att han gjorde 2 gästspel redan ifjol, ledningen i Fredda Keane Trophy när han kapar en motståndare och får gult kort..

Halvtid (den som kallar det för halvlek är uppenbarligen så ointresserad av fotboll att han inte ids lära sig ens de enklaste uttrycken inom sportens underbara värld)..
Kom igen, bara två mål, det här kan vi fixa..säga vad man vill, men snacka i halvtid kan vi..

Vi kliver ut i andra och tappar..ännu mer..mörkret lägger sig bokstavligt talat över planen. Här skulle jag gärna beskylla Moderaterna för den bristfälliga belysningen, men om sanningen ska fram var det lika ifjol när Sossarna styrde..fast det är nog lite Moderaternas fel ändå..
Mål efter mål görs av BERT...Bräcka börjar ta sig för ryggen efter att ha fått krökt den alltför många gånger när han hämtat ut bollen ur maskorna..i sin iver att elda på de bedrövliga MFC-spelarna använder han alltför många kraftuttryck (förbjudet i Korpen..jag vet..hur kärringaktigt som helst..könsord är rött kort direkt..) och joinar Bengtsson i ledningen för Fredda Keane Trophy..Ante tar på sig jobbet som målis..
Innan dess har ytterligare ett nyförvärv fått känna på Korpenfotbollens hårdhet när han blivit brutalt sparkad av en motståndare och får ledas av plan..ingen rolig debut för Daniel tror jag..
Vårt fjärde nyförvärv, Hasse (tidigare känd under artistnamnet Dunga när han spelade för La Scala FC), har sett till att vi idag har fans..en tjej till och med..om det är det som gör att spelet knyter sig eller om det är domarens bedrövliga insats eller kanske mörkret som faller vet jag inte, men det var dåligt idag..
Vi avslutar med att släppa in ett mål på en frispark (en frispark som bara domaren såg)..

Vi avrundar med lite klyschor...Det är alltid som mörkast strax före gryningen, vi lyckades inte maximera prestationerna idag, det tar tid att spela ihop ett lag och den sista..bollen var inte vår vän denna kalla torsdagskväll..
Kash kanske sa det bäst..1 match spelad, 13 kvar..vi kan fortfarande vinna serien..

Ett klargörande bara: ja, jag pratar om mig som i tredje person..alla stora stjärnor gör det som Maradona tex..vi är även båda vänsterfotade, inte mycket till huvudspelare och har problem med vikten båda två..knarket och kvinnorna vägrar den egoistiske fan att dela med sig..

Till slut..
MFCs målskyttar: hahaha..jag tycker visst det här är lika roligt i år också..
Man of the Match: tänkte inte skriva någon, men Kalle satt på sidan i en vacker Bajen-tröja så han får det den här gången..han slog minst felpass också..

Nästa match Torsdag 26/4 kl. 20:15 borta mot Real Stockholm.

Forza Malung FC!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback