Pratade de konstigt i Danmark? Ja, nästan som skånska..

Nu gör jag mitt bästa för att spamma bloggen igen...utan att ha något vettigt att säga..antar att jag måste skriva av mig inför påsken..5 dygn utan dator kan bli tufft..

Fan, jag behöver ju datorn..har sport-quiz-tävling på fredagen och SM-finalerna i hockey går..måste kanske göra ändringar i mitt dream team..

Oh my..vilka problem..hälften av Sveriges befolkning har ångest och panikattacker (resten är väl män?) och jag undrar hur jag ska fixa att ändra dream team eller vinna matchen i sport quiz...

Inget om att jag talade med dotra idag..imorgon kommer hon med flyget..blir ett kärt återseende..var lite drygt en månad sen sist..nu blir det hon och jag hela påsk iaf (som varje påsk)..jag har haft henne varje påsk sen hon föddes..hennes mor ville ha midsommar, då tog jag påsken, jul och nyår är varannat år (är det tänkt om hon inte får något tokspel..)...passar mig utmärkt..midsommar är tonårsfylla, spy i buskarna och våldföra sig på fjortisar (typ..)..påsk är familjemiddag och umgås..typ återigen..eftersom jag antagligen hamnar på pubaftonen i församlingshemmet..jag, Jesus och den övriga släkten..

Fast den största grejen med telefonsamtalet är att dotra frågade mig saker..
-Vad ska du äta?
Blodpudding..tycker du om det?
Lite svarade hon...Vad har du gjort idag?
-Jobbat..
-Hela dagen?
-yup, du då?
-Jag har varit i Danmark..
-Pratade de konstigt där?
-Jaa..
-Nästan som skånska va?
Ja (skratt)..vill du prata med mamma nu..
-Jag älskar dig pappa..
-Jag älskar dig också gumman..

Både jag och dotras mor var i chock..hörde du? Hon ställde frågor..ja, helt sjukt,,brukar bara vara ja,nej, hejdå..och imorgon kommer hon..i övermorgon spenderar vi en hel jävla dag i tåg , buss och de sista två milen i bil för att ta oss till fars föräldrahem..mitt gods..

Jobbet..blä...känner mig skitstressad inför morgondagen..det kloka hade varit att gå och lägga sig..för en timme sen..skitmycket att göra och begränsad tid att göra det..hur fan ska jag hinna surfa runt, slacka, snacka skit med kollegorna om vad de ska göra i påsk..läsa Falu kuriren på nätet..och det är onsdag också..Malungsbladet kommer (yup, det finns på nätet..det måste jag läsa..)..nåja..med mitt vinnande leende och min charm lyckas jag säkert få några andra att jobba i mitt ställe..

Vilket påminner mig..jag skulle mappa mitt jobb (läs göra egna tidsstudier, så vi kan se var behovet av back up är störst..försöker de göra sig av med mig eller? Säger de till mig att skriva instruktioner över vad jag gör, får jag nog börja surfa jobbsajter istället..

Nu måste jag göra min sista bloggrunda för kvällen..tänka ut något elakt att säga om Angie nu när hon förolämpat mig..hmm...jag kom på det...men det är elakt och Jerker är harmonisk för tillfället (så harmonisk man kan vara utan att smakat lustens kött sedan en vilsen värmländska snubblade ut från en fyllecell vecka 29..)..så det får väl vara...

Kommentarer
Postat av: Susfu

Ha en bra påsk! Kram från Susfu

Postat av: Angie

Förolämpat dig? Jag beodrade dig att uppdatera bloggen, vilket är ett sublimt sätt för mig att säga; "You're entertaining" för det skulle aldrig falla mig in att ge dig en sådan storartad komplimang utan att linda in det i ludd. Capisce?
Så sluta böga om "förloämpning", you know you adore me. Så lägg av. Bwa-ha-ha!
(jag är så kaxig ikväll.. och du får lida..)

2007-04-04 @ 19:23:10
URL: http://livsirritation.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Kram på dig också Susfu..
Angie: I love it when you talk dirty yo me ;)

2007-04-04 @ 23:30:06
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: emelie

"Pratade de konstigt i Danmark? Ja, nästan som skånska.." menar du att vi i skåne pratar danska? för isåfall kanske du borde ta en liten uppdatering i lilla världen (K)

2008-04-24 @ 10:27:04
URL: http://emelieskriver.blogg.se
Postat av: Jerk

Nu skämtade jag med min dotter..inget annat..grejen är väl att skånska och danska är två obegripliga språk för mig ;)

2008-04-24 @ 10:44:07
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback