Real Stockholm vs Malung FC 1-5 (1-2)

Det började inte särskilt lovande...redan innan match tog Jerk på sig målisrollen efter han känt sig lite seg pga ölen igår kväll...Coachen var med på det hela..lovordade det faktiskt...
Sen skrotade coachen 2-3-1 och gick över till det klassiska 2-2-2 och suddade ut än mer av exCoachens historia..

Nåväl, matchen började..Lee Baxter såg otroligt oladdad ut..2 lag utan avbytare...Thunberg var sen..även hans nyförvärv (Micke) var lite sen...
Real sthlm kommer upp i ett anfall och skjuter..Lee agerar nervöst (som vanligt) och kan inte bestämma sig för om han ska skopa bollen eller boxa ut den..det blir ett mesigt mellanting och den går rakt ut till en motståndare..första returen skjuter han rakt på Lee, men det går lika rakt ut igen och den här gången sätter han bollen...coachen muttrar "boxa bollen för fan" när han vänder och går upp i planen..Kash, känner sig skyldig som faktiskt skjutsade Lee till matchen..

Som tur är så är MFC det klart bättre laget idag och efter ett tag nickar Coach Bräcka in kvitteringen..Malung har lyckats göra mål i årets serie och Lee kan andas ut lite..nu ligger vi iaf inte under...Micke Scania skjuter en frispark precis utanför..sedan gör han mål och vi leder med 2-1.
Real sthlm blir en man kort när en av deras spelare får gult kort för snack, i sekvensen efter det drar Bräcka på sig en frispark och får ett horribelt gult kort, så vi är åter lika många på planen..Bräcka tar ledningen i Fredda Keane Trophy...
Real sthlm har ytterligare ett skott på mål som lyckas träffa Lee..returen går stolpe ut..

'Halvtid..

Vi leder ju!?! Fortsätt så här..

Snart gör Malung FC även 3-1 (alltså trots att jag står sysslolös längst bak kan jag fan inte komma ihåg hur målen gått till)..Bräcka gör målet..
En spelare i Real sthlm blir skadad och eftersom de inte har någon avbytare spelar de resten av matchen med en man mindre..
Längst bak står Lee och spanar efter tjejer...inga skott, ingenting har ha att göra i andra..hela laget är tacksamma för det..det enda som kommer till honom är Reals utsparkar..varför han gör de utsparkarna är obegripligt eftersom de inte har några spelare där...
Micke Scania gör 4-1 och Bräcka avslutar målskyttet med sitt 5-1 mål..
Under tiden har Thunberg dragit ett par rejäla skott utanför, Kash har sumpat fler målchanser än någon annan i korpens historia..klacken hade varit snygg om inte målisen räddat..till slut tröttnar Kash och fyrar av ett gäng svordomar..domaren ser mellan fingrarna och tar tacksamt emot pengarna från Kash...
Det var helt enkelt klasskillnad idag..och den blev enorm när Real fick en spelare skadad..kanske var det ett lyckodrag att sätta Lee i målet den här matchen, mot ett något bättre lag hade det kunnat blivit förlust..

Eller, vi kanske ska se det såhär (bättre för min självkänsla iaf..), den här matchen hade vi en riktig målis och backlinjen kände sig trygg och kunde spela ut..det är iofs lögn, men vinnarna skriver historien..
Det var bra spel överlag idag..pannlamporna behövdes inte och nästa vecka spelar vi lite tidigare (19:30) då mot Gröna Stjärnan.
En märklig sak..vi har alltid varit bättre på bortaplan..alltid..om det är publiktrycket som gör att vi inte pallar hemma eller vad det är vet jag inte..
Ett extra plus till Micke Scania och Ante idag...

MFC's mål: Bräcka 3 och Micke Scania 2
Man of the match: För att säkerställa min plats i truppen till nästa match (och det faktum att han gjorde 3 mål) går det till Coach Bräcka.
Gult kort: Coach Bräcka..

Forza Malung FC!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback