Släng dina ursäkter i en gammal säck..

Fan, Ikea har inget balkongbord jag vill ha...hur gör jag nu då? köper jag en soffa och stolar på chans och hoppas sedan hitta ett bord som passar? Eller väntar jag tills jag fått tummen ur röven och fixat det där lånet innan jag köper något..problemet då är att jag inte kan sitta på balkongen och ta en öl på lördag..skitskitskit..nu får jag beslutsångest också..näe..IKEA imorgon eftermiddag i vilket fall..jag har fler grejer som ska köpas..om jag nu bara kan hitta den lappen jag skrev i vintras..

Ja, jag har dragit ut på det..tänkte jag skulle dit i februari någon gång, men har hittills haft bättre saker för mig (typ sova..)..

Har fan inte tid att surfa runt på jobbet imorgon heller...jag har nog spenderat alla mina slappa-timmar för den här veckan..och om jag nu ska åka till Ikea imorgon så blir jag inte kvar så länge på eftermiddagen heller..shit vilket jobbigt liv jag har..

En sak under kategorin "Hur korkad får man vara?"..vi spelar fotboll på grus..förra veckan var det lite blött...jag ställde bara in skorna i skohyllan..idag tog jag fram dem igen..inte en tanke flög förbi...nu har jag halva Sahara i hallen..jag vill inte dammsuga igen..tänkte jag skulle klara mig fram till augusti...fast nu är det kört..den måste fram..får fixa det imor..eeh..innan augusti..

Dålig inspiration, dåligt inlägg..skyller på segheten..bättre imorgon?


Kommentarer
Postat av: Angie

Second hand-möbler plus färgburk. Måla om, måla snyggt, fixa billig het möbel. Works every single time. Och så får du tillfälle att känna dig manlig med pensel i handen.. Smart va? Smart som fan. Skit i IKEA, jävla bögställe.

2007-04-26 @ 23:52:33
Postat av: Jerk

men, då kommer det ju att ta ännu längre tid..jag vill dricka öl på balkongen på lördag..annars var det en lysande idé..men manlig? Hur är man då ;)

Postat av: Elin

Se det som något positivt, tänk vad exotiskt att ha halva Saharaöknen hemma i hallen! Det kan ju designgängen på TV bara försöka överträffa ;)

2007-04-27 @ 00:12:53
URL: http://www.my-ghostworld.blogspot.com
Postat av: Jerk

fast inte så kul när man trampar i det förstås..det ska bort..senast imorgon eller något sånt..

2007-04-27 @ 08:16:30
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback