Storsjöodjursyra...

Varför började jag skriva nu? Jag ska gå och lägga mig..det här blir bara ett patetiskt..jag sitter ensam uppe och har inget bättre för mig än att kladda i bloggen...för jag bor i sthlm och här händer aldrig något..eller..suck..här händer alltid något och jag får inte vara med..något om ojämna lag eller nåt..

Förstår inte varför Nicorette-reklamen är så hatad...jag ser det mer som att det finns hopp..någon gång kanske jag blir upphånglad av en vacker tjej..ska nog köpa sånt där tuggummi och sätta mig på en bänk någonstans..se om den funkar..

Axe funkar inte däremot..

Dotra kommer och hälsar på igen på Kristi flygare..hennes mor ringde idag och sa att hon köpt flygbiljett..för 189 spänn..gå in och kolla du också..kanske finns någon billig på söndagen..tjena..billigaste biljetten? 989 kr..världen är rättvis...det var väl fan inte jag som flyttade utomlands (Skåne)?

Det avgör saken iaf..jag ska höja lånet på skrubben lite..med den flygbiljetten i bagaget har jag inte råd att äta i maj annars..

Och jag känner mig som ett Svullo..som om det finns 100 liter vätska i kroppen..ska jag ha mens snart? Eller vad är det frågan om??

H på tv nu...kisa med blickan och viska fram replikerna...love it..

Osammanhängande? Skojar du..kanske så här det är att gå på knark..förutom avsaknaden av den obeskrivliga euforin kanske..

Kommentarer
Postat av: Blue

Alltså vad har du emot mig... varenda jävla gång jag ska skriva nåt här så för det första så kan inte din blogg minnas att jag varit här förut så jag måste alltid skriva i all info IGEN. För det andra blir jag säkert misstänkt för spam.. för det tredje så hann jag glömma vad jag egentligen skulle skriva...

Haha nä men varför kan inte modern i skåne köpa tur och retur?? och så gör ni upp sen?? Eller? jag fattar annars inte vad du snackar om.

Postat av: Anonym

klara mig från spamfiltret... men se nu hur det ser ut. Trots att jag nyss skrev till dig... så nog faen är det bortglömt.

Ja jag är en pissråtta just nu i humöret därav alla svordomar

2007-04-22 @ 13:33:06
Postat av: Jerk

nja..det skulle inte göra något för priset..mern än att jag skulle få det billigare iofs..men vi kör såhär..det blir oftast bättre också..hon tar den tid som passar för att lämna dotra och jag tar den tiden som passar mig bäst..så kan vi bli sura på varandra båda två :)

2007-04-22 @ 21:58:09
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Jerk

om du har kom ihåg mig-rutan ikryssad så är det bara att vänta några extra sekunder så ploppar infon upp..brukar vara så för mig iaf..

2007-04-22 @ 21:58:57
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Anonym

Nope
10 sekunder

20 sekunder
... jag tror du fattar vinken... jag har setat o väntat läääänge nu.
Mvh Blue

2007-04-23 @ 17:13:43
Postat av: Jerk

ok..det kanske är osm på krogen..bloggen tänker..hmm lantlolla, hon får stå och vänta här..de som får sina namn ifyllda ikväll är enbart innerstadsbor... :)

2007-04-23 @ 17:54:43
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback