Sugen på att byta karriär..

Fan, så puckad jag måste varit idag (också)..jag gick till tuben runt två för att åka till Liljeholmen och spela innebandy..såg en massa grönvita halsdukar och lite fylleskrål om Bajen..fattade inte varför..funderade på om det är handbollsfinal idag..det var först efter jag spelat två matcher som det gick upp ett ljus...det var för fan match mot BP idag...som jag skippade till förmån för lite bakis-innebandy..

Inga avbytare hade vi heller..jag gick självmant ner på backen för att slippa röra mig..innan dagens matcher hade vi bara förlorat 2..båda mot serieledarna..resten hade vi vunnit...ett av lag vi spelade mot var nästsist inför dagens matcher..en piece of cake borde det alltså vara..följdaktligen ledde vi ett tag med 4-1 i första matchen...innan vi tappade allt och lyckades förlora..

Andra matchen (mot de som ligger nästsist) ledde vi också ett tag innan vi tyckte att det blir roligare om vi spelar oavgjort, så 5-5...trötthet och nonchalans är inte en vinnande kombination ens i korpens lägsta serie...jag lade till bakis också och utser mig själv till sämst spelare totalt idag..jag gjorde bara 1 mål..sköt över ett par hundra ggr..pinsamt...var så trött att jag inte ens orkade slå sönder klubban..

Borde ha förstått det redan innan..gick på Donken i Liljeholmen för lite frukost..såg framför mig hur jag svullade 2 cheeseburgare och en liten cola..fast eftersom det är är förorten hade de inga färdiga cheeseburgare, så det blev en fattig hamburgare och liten cola..nog energi för att gå till hallen alltså..sen är det slut...

Sen jag kom hem har jag bara legat i soffan..somnade nästan när mobilen pep till...jag har visst bombarderat Sofia med sms inatt..typiskt..nu sitter jag och funderar om jag ska ångest eller inte över det..

Får fundera mer över en pizza..yup svullandet fortsätter...

Har fortfarande inte gjort deklarationen eller räkningarna och kommer nog inte göra det idag heller..jag skolkar från vuxendomen idag..så jävla korkat..nu får jag sitta halva natten imorgon istället..

Hmm..finns öl kvar..kanske ska vara riktigt omogen och supa mig plakat..alkoholist är också ett karriärsval...

Kommentarer
Postat av: Blue

Sorry att jag råkade nämna mina klädbekymmer... nu får jag aldrig veta vad du egentligen tänkte säga ju. Haha


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback