Text-tv sid.343...

Avslutade med "Stjärna på Söder", en sista titt i spegeln..ser bra ut (vacker tröja iaf..)..ut på gatan..prata lite med frisören...precis så som jag vill att Söder ska vara..skyndar mot Bankomaten..en bit upp mot Götgatan hör jag tåget..Ser Kicki Bengtsson (jyrgårn) och Annica Svensson (vacker back i Bajen) i kön...Annica säger att bankomaten bara ger femhundringar..fan, jag har bara tvåhundra på kontot..fort över gatan..ta ut pengarna (bara utifall)..över till Läckergrillen..köper 1 kokt med bröd och 1 grillad med bröd..som vanligt på matchdagar kostar de 10 kr styck...de första i tåget passerar..får korvarna och hoppar in i tåget..tusentals går vi över Skanstullsbron mot Söderstadion..får gåshud..den släpper först en bra bit in i första halvlek..

Kommer in tidigt..gratis matchprogram idag..spelarna värmer upp..vinkar till polaren från byn som sitter mittemot, på Södra..slår mig ner..läser lite i matchprogrammet...tittar på uppvämningen...bredvid mig sätter sig en barnfamilj..tror först det är två vuxna kvinnor med och tänker wow..henne med lite ketchup på...inser mitt misstag efter ett tag..det är äldsta dottern..en yngre dotter i 4-5 årsåldern och en kille som kanske är 1 år, sen mamma och pappa..

Just idag är jag stark ljuder ur 13000 strupar och Kentas genom högtalaren...

Matchen börjar..eftersom jag har en barnfamilj bredvid mig lägger jag band på mig och det dröjer säkert 1,5 minut innan jag skriker "Jävla sopa" åt domaren..

Efter drygt nio minuter reser jag mig upp..David Johansson slår ett inlägg och Paulinho dunkar in 1-0...skriker ut min glädje..är i sjunde himlen..resten av halvleken är usel..

I andra gör Erkan 2-0 och Eguren 3-0..jag har båda i drömelvan..klacken sjunger i 90 minuter..

Efter matchen är jag mer ölsugen än på väldigt länge..som tur är vill inte Pitan ut...så jag får gå hem istället..handlar grönsaker på Ica..ikväll blir det sallad..känslan är kvar..ska titta på matchen senare ikväll..har givetvis spelat in den..

Just nu är jag inte ens intresserad av sex..känner ingen sån lust..min största kärlek har idag gjort mig lycklig..enda problemet nu är vilken Pressbyrå jag ska råna för att få råd att gå på derbyt...


Kommentarer
Postat av: Cliff Hanger

Trots att spelet inte var bländande var det som helhetsupplevelse underbart. :-) Och även om inte spelet bländade så gjorde solen det. Tur att man hade solbrillor.

Postat av: Jerk

Jo..fast jag fick ingen sol på mig..satt längst upp så taket skyddade..men som du skriver helhetsupplevelsen var underbar..matchen sådär..fast det var skönt..imorgon ska jag råna en pressbyrå för att få råd med derbyt :)

2007-04-16 @ 00:38:35
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback