Vem fan är logistikansvarig här egentligen??

Min avdelning på jobbet heter Sourcing & logistics..alltså borde logistik på något sätt åtminstone vara lite av min grej..speciellt som jag påstår det varje gång jag försöker lära de obildade hur de ska packa diskmaskinen för att få plats med så mycket disk som vanligt..

Nu jobber jag visserligen på en subgrupp som kallas Engineering support..den gruppen består av..tja, i princip mig..vi har även en som bygger kablage som väl räknas in där tror jag (märks det hur vi blir undanskuffade hela tiden..var kan vi sätta de här två någonstan..här kanske..de passar inte riktigt in där..näe..men vi kör där ändå..)

Iaf..jag borde förstå lite logistik..jag brukar även (mest på fyllan va?) insistera på att jag är logisk och strukturerad (fast i tråkiga rutiner är ett annat sätt att beskriva det hela), så hur fan tänkte jag egentligen??

I morgon kl. 10-15 har jag tvättstugan..jag ska tvätta allt som går att tvätta i hela lägenheten (jag borde nog börja packa tvättpåsarna snart..
Jag ska också lämna iväg mattorna på tvätt..finns ett ställe i kvarteret..de har öppet kl. 10-15...
Mina möbler från Ikea (som jag sen ska skruva ihop) kommer mellan 10-14...
Jag behöver klippa mig också..frisören har öppet mellan kl.10-15...
För att kunna avnjuta en kall öl på balkongen när möblerna är monterade behöver man öl..måste alltså på systemet..de har öppet mellan 10-15...
Jag har inte köpt någon inflyttningspresent än heller..ska läsa igenom bloggen och se vad jag kan komma på..jag känner ju henne inte i riktiga livet..än..
Jag har fortfarande inte fått reda på om jag har någon följeslagare imorgon..kan vara bra att veta eftersom jag tänkt bjuda på lite älgbiff..kanske...

Bra planerat..inte direkt en lugn och skön lördag innan det är dags för festen..som jag pladdrar om som en nervös kärring (vilket jag iofs är..)...tror jag stryker strykningen imorgon, men det ska ändå bäddas, monteras och jävlas..sen ska det svalkas..och därefter..vilka kläder?? Ser jag fet(are) ut i de här? Jag tror jag behöver komma ut mer..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback