Vem fan har tid att vara sexuellt frustrerad?

Förra inlägget var nr.700...känner att jag börjar tappa greppet om bloggen lite..alldeles för få inlägg handlar om min sexuella frustration..på senaste tiden har det mest varit ooooh vad jag mår bra..som någon annan jävla Jehovas..

Känns som det vände lite imorse..fan, jag skulle ju gå upp direkt när klockan ringde..med tanke på hur mycket jag har att göra på jobbet..så en halvtimme senare än tänkt flohabbade jag mig ut ur porten mot tunnelbanan..väskan packad med träningskläder..här ska spelas innebandy i eftermiddag...kliver på tuben..kliver av i T-centralen för byte mot Kista...första trappan ner..fan, saknar jag inte något? Kuken...innebandyklubban är ju hemma...till perrongen mot de gröna, södra förorterna..hem..plocka fram klubban och ner i underjorden igen..fint..nu gick det en halvtimme till..

Så klockan nio glider jag in...slog T tidsmässigt idag också...och så börjar helvetet..en förfrågan från Gävle tar hundra år..lägg upp det här!...varför saknas det pris här?..Jerker, kan du räkna på den här?..mja..säg något snabbt då..15 kablage vill de ha..tja..10 Euro kanske..säg 10-15 Euro..sist (för 4 år sedan sålde vi den visst för 10.50..I know my stuff)... minuter efter offerten kommer ordern..materialdeklarationer kommer in..inte idag va?
Lunch..läsa falukuriren.se...kolla på Bajens nya tröjor...sen in i skiten igen..genomstressad..slutligen klar med förfrågan från Gävle..skickar offerten till säljaren..följdfrågor..puh..klar...dags för innebandy..L frågar: Jerker har du lagt upp artiklarna jag bad om?..fanfanfan...skyndar mig..innebandyn börjar 16, nu är den 5 i..äntligen klar..du kan lägga ordrarna nu...Hey Jerk...vad vill amerikanen nu?..we have 12 assemblies that need to be registered in the system..since we have orders for them..fuckfuckfuck...I'll do them after the innebandy (jo vi säger så..)...efter innebandyn..fixar jag de 12 artiklarna snabbt...av bara farten lägger jag upp en till, så den ordern kan gå iväg..L igen..får inte upp något pris på artiklarna..men fan...jaha...de köper givetvis andra kvantiteter än vi har pris på från Schweiz..filurar ihop något som säkert får Schweizarna att tappa all sans och vett de kanske har kvar..

På förmiddagen hann jag även med att mejlbråka med en av dem som vägrade ge mig artikelnr på två kablar..do you have an order for these? Yes..read my first fucking mail...skrev jag inte...men jag var nära..for fuck's sake..moron..kommer förbi en säljingenjör..jaha, är det han du har problem med..ja, han är en idiot..tack..har fortfarande inte fått de där jävla artikelnumren..

När jag tittar på klockan inser jag att jag har en halvtimme på mig att hinna äta och ta mig till busshållplatsen för att åka och hämta dotra vid flygplatsen..äter en smaklös kycklingburgare och precis när jag kommer till bushållplatsen svänger bussen in..nu så...tar visst bara 10 minuter att gå från Ulvsundavägen till terminalen..jaha..nästan en timme innan planet landar..äntligen koppla av lite..

Dotra kommer..klädd i Bajentröja..nästan så en tår faller på min kind..pappa, jag älskar dig..jag tycker det är jätteroligt att vara här...ack, den kärleken, den kärleken..känns genast bättre..

Så till slut, när solen hade gått ner, blev det en riktigt bra dag ändå...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback