Charity might be good for my soul, but it doesn't put food on my table...

Med lite distans till det hela inser jag att det var mitt fel...jag drack öl innan matchen...jag dricker aldrig öl innan match..och nu gick det åt helvete..jävla gårdare..så jävla typiskt dem..spela som eeh..jaaa..apor..ha ett bra anfall och göra mål på det...

Det var så deprimerande att jag och mellanbror Torsper fick ta tuben till Mosebacke och dränka sorgerna..och så var han skyldig mig för biljetten också..finns inget bättre sätt att få betalt än i öl...till slut hade han betalt..jag beställde in en ny runda, så då fick han beställa in en till runda också..

Givetvis hade tuben slutat gå då..och han skulle tillbaks till Stora Essingen..så vi ramla runt på Södermalmstorg och letade efter en nattbuss åt det hållet..

Idag har jag som vanligt fått ta skit efter en Bajen-förlust av folk som inte bryr sig eller förstår hur viktigt det är för mig..jag som tar det hela på allvar har tom slutat reta mina vänner vid förluster för att jag vet hur det känns..de okänsliga jävlarna på jobbet däremot har ingen koll...

Fick även reda på att ingen verkat tagit över T+M hos storkunden..låter lysande..snart blir vi av med det problemet..om ingen tar hand om det kommer inga förfrågningar..det faktum att jag är den bäst lämpade för jobbet innebär dock inte att jag tar på mig det..jag gjorde en offert idag..nu är jag klar...om de inte hostar upp några tusen..

Har inte tagit tag i jobbsökandet än..ska försöka till veckan..just nu försöker jag bara hålla näsan över ytan..stressstressstress...kul att vara tillbaks..än massa småbarn från lekis..jagvilljagvilljagvill..hur många armar ser jag ut att ha??

Undrar hur det gick för den kaxige gårdaren på Södermalmstorg? Otur för honom då hans ena hjärncell fått för sig att han var på Östermalm var att han mötte en bajare..när jag gick verkade det som om det var bråk på gång...

Ja vaddå? Vad skulle jag gjort? Stått och hetsat bajaren eller? Är man stor i käften kanske man förtjänar en smäll? Om han nu fick någon?? Jag gick iaf Götgatan hem och gick till sängs alldeles för sent..som vanligt..

Kommentarer
Postat av: Lillebror

Tänk positivt... inte hiv då allstå..

Postat av: Jerk

Menar du att du också börjat blogga nu också? Jag noterade att det positiva synsättet är något som går i familjen :)

2007-08-15 @ 11:51:42
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Blingbling

Hur många bröder är ni egentligen? Lillebror och mellanbror. Ni är en drös va? Eller kanske en trio.
Dax att rycka upp dig nu Jerk. Det har ju faktiskt gått två dagar sen förlust.

2007-08-15 @ 14:00:01
Postat av: Jerk

Lillebror är lillebror..mellanbror som nämns i inlägget är en Torsper, inte en Eriksson..vi är 2,5st..lillebror, jag (den snygga av oss) och så storebror som är halv egentligen (och tremänning..samma mor, våra fäder var kusiner..)..
Rycka upp mig? Jag är ju på jobbet?? ;)

2007-08-15 @ 14:41:52
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Blue

Hahaha för jävla underbart jue.... två Eriksson:ar att terrorisera... moahahahaha
;)

2007-08-15 @ 20:13:10
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Jerk

Stackars oss ;)

2007-08-15 @ 22:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback