CV? På min tid hette det meritförteckning...

Alltså...tanken i inlägget nedan hade antagligen aldrig kommit upp om jag inte försovit mig och lallat in på kontoret runt elva idag...det hjälpte inte direkt mitt humör..jag mår iaf dåligt just nu av att gå dit..jag vet att jag mår bättre om några dagar (runt helgen då?)...första dagarna efter semestern när man ligger efter är alltid skitjobbiga..blir stressad och grinig (så, normaltillstånd då?)..snäsig...tills jag kommer på mig själv..då överkompenserar jag..blir äckligt inställsam...

Leker i tanken med att jag vinner drömvinsten på Lotto..funderar hur jag ska hantera saken..ska jag skänka något? Ha en hejdundrande fest eller? Säga upp mig en halvminut efter jag dykt upp på kontoret? Kanske vänta till lunch?

Leker också med tanken att jag sitter i en anställningsintervju...jag vet inte, men jag är mig själv i dagdrömmen..tveksamt om det är så säljande...fastnar alltid på frågan "Varför vill du sluta på ditt nuvarande jobb?"...eeh..känner att jag kört fast..karriären har gått i stå (vilken jävla karriär?)..missnöjd med lönen (jo, det låter nog bra..gnällig jävel som bara tänker på pengar kommer de att tänka)...nåväl..finner det osannolikt att jag kommer dit någon gång..jag måste ju söka jobb då..

Jag är 32 och har sökt 5 jobb i hela mitt liv (alltså 5st där man skickar in CV och grejer)...
* Första jobbet fick jag..Connecto i Malung...
* Andra var jag otroligt bakis på under anställningsintervjun (faktum är de ringde upp mig först..)..de hade varit Malungs marknad..fest i tre dagar..fortfarande inte återställd när intervjun hölls...det sprack nog lite också på att de tyckte jag hade för hög lön på det jobbet jag hade...
*Tredje jobbet är det jag har nu..jag fick det fast jag kom ett dygn försent till anställningsintervjun..fick 1000 spänn mer än jag begärde i lön (snacka om att gå in fel..)
* Fjärde jobbet var på Unibet i London..det var nog 3-4 år sedan nu..fyra tror jag..lydde ett råd från en kompis och skrev det mest hårresande ansökningsbrevet i modern tid...kom aldrig till intervju..
* Femte jobbet var på Plåt & Mekano i Täby..ville egentligen inte ha det tror jag..skickade bara in en ansökan utan att ringa först och for sen på semester..skrev till och med att jag skulle ringa och kolla upp ett par saker..gjorde aldrig det..det var tre år sedan..

Det är nog dags nu...dags att börja söka igen..fast jag antar att jag måste uppdatera mitt CV...hur fan skriver man ett sånt?? Referenser? De jag har på det senaste jag skrev är helt fel nu..den ena vet jag inte ens vad gör längre..den andre är min chef...får nog byta ut dem...

Månadsmöte i dag..vi har fått någon ny policy...etik och moral typ...VDn visar något om trakasserier och jag säger till honom att han får läsa på den delen extra mycket...svaret? Du också, jag har läst din blogg..han fick tyst på mig..det var länge sedan någon lyckades med det..skulle varit den senaste valnatten möjligtvis...


Kommentarer
Postat av: Cliff Hanger

Läser VD:n din blogg??? Det måste kännas jobbigt...

Postat av: Jerk

Det verkar så..och jo, lite jobbigt är det :/

2007-08-16 @ 00:34:09
Postat av: Susfu

Om VD:n läser din blogg så (och förlåt mig herr VD för att jag säger detta) är det ta mig fan på tiden att söka nytt med tanke på missnöje, upprepade försovningar, inspiration och löneläge.
Varken arbetsgivare eller arbetstagare tjänar på att folk "fastnar" för länge på ett och samma ställe.
Kram /S

2007-08-16 @ 10:23:15
URL: http://susfu.blogg.se
Postat av: Jerk

Grattis Susfu..du lämnade kommentar nr 1800 :)
Och jo, nog är det dags att söka sig vidare..jag förväntar mig full inspiration för att söka nya jobb nästa vecka från min sida :)

2007-08-16 @ 11:43:06
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Blinbling

What, VD:n har googlat fram din blogg. Nu är det gocke (Gocke=kört på norrlänska). Fly skeppet fort. Hoppa. Jag kan hjälpa dig med CV:t. Jag är fiffig på sånt. Fast skrytet i innehållet får du klura på själv.

2007-08-16 @ 12:49:10
Postat av: Jerk

Skulle nog behöva hjälp med skrytet också :)

2007-08-16 @ 15:23:02
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Bengt

Jag anlitade ett företag som gjorde skiten åt mig, cvfabriken. Var lite som dig, vad och hur ska jag skriva.. Skitsvårt verkligen...

2008-01-31 @ 18:15:38
URL: http://www.cvfabriken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback