Det är såna här stunder jag önskade jag vore kulturkofta istället..

Fy fan, nu mår jag dåligt...O'Leary's var helt okej..god burgare, okej fotbollsmatch, även om det kändes konstigt att sitta där och dricka cola..

Men nu..nu börjar allvaret..det är 1,5 timme kvar innan matchen börjar..jag känner det i magen..den börjar bli orolig..jag är snart inte längre mottaglig för skämt...jag är dock klart mottaglig för magsår...

Oroskänslan i magen förstärks av att Läckergrillen är stängd...en av de viktigaste ritualerna har förstörts..jag brukar köpa en kokt med bröd och en grillad med bröd och därefter påbörja vandringen över bron..nu vet jag inte vad jag ska göra..springa omkring runt Skanstull och leta korvgubbe eller bara strunta i det och gå över bron utan korv i magen?

Fan, nervöst..många spelare borta...sen söndagsmatch..känns som om det bara kan gå åt helvete...jag har iaf inte druckit öl idag..som jag gjorde i måndags..hoppas det betyder något..

Dags att byta om till matchskrud och leta korvgubbe..jag pallar inte att sitta här längre, jag måste ut...

Kommentarer
Postat av: Bingbling

Jag såg just det, att de har stängt.. För renovering. Fasen, det kan ta lång tid det. Man kan ju inte köpa varkorv utanför Ringen. De brukar vara kalla nämligen. Huvva.

2007-08-19 @ 18:27:14
Postat av: S

varför bara cola?

Postat av: Jerk

Blingis: Nja, det står att de ska öppna igen imorgon..nu tog jag en varmkorv på Söderstadion..och du såg hur det gick..
S: Av princip dricker jag aldrig öl innan jag ska på match på Söderstadion..jag tycker jag blir så hetsig då..eller ja, hetsigare kanske, och blir det för många öl tappar jag fokus helt..

2007-08-19 @ 22:34:28
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback