Det finns en sak större än Bajen..imorgon är hon här..

Viktigare saker är i görningen (vad kan egentligen vara viktigare än vad jättefallosen är för något??)...imorgon vid den här tiden kommer jag antagligen också sitta vid datorn, men när jag tittar till vänster på madrassen kommer jag se min dotter ligga och sova..och jag kommer smälta ihop till ett snyftande mähä när jag tänker på hur fin hon är och på hur mycket jag älskar henne...

Stackarn är verkligen en produkt av sina föräldrar..inte bara volymmässigt...hon blir skitsur om hon inte får som hon vill (gissa vem hon brås på då??)...igår pratade jag med hennes mor och sa att vi inte kunde gå på derbyt på måndag..Jerk måste jobba..givetvis hade hennes mor redan sagt att vi skulle på fotboll..trots att jag sagt som det var att jag inte visste om det skulle bli så (och här drar jag alla kvinnor över en kam, då jag ser det som ett kvinnligt drag att försöka få fadern att se ut som skurken i det här sammanhanget..)...dotra fly förbannad..nu fick hon inte se Bajen i derbyt..och hon älskar verkligen Bajen..

På väg hem från Råttsunda och matchen mot Cork pratade hon i ett..den där är Hammarby..den också..och den..alla som var klädda i grönt..

Jag har inte sett henne sedan dess..mitten av juli..så jävla lång tid att det är ofattbart...

Sa jag att hon älskar min matlagning?? Jag lagar godare mat än hennes mor enligt henne...hon har lindat mig runt sitt finger...

Ah, den kärleken...något liknande kommer jag aldrig uppleva med någon annan...det är hon och Bajen!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

snäll mot barn(inte bara sin egen?) kan laga mat??? Din image faller..;) eller så blir det fler blogg groupies
efter detta?

2007-08-31 @ 09:14:17
Postat av: Märtha

Råttsunda..hahahaha...det var bra! Jag bor mitt i Råsunda och hatar när det är match. Jag vill bara spränga hela djävla Råsundastadion:)

Postat av: Jerk

Ano: Nja, det tror jag inte..jag har alltid varit en mes och e man en ungkarl som inte tjänar alltför mycket, så måste man lära sig laga lite mat iaf..
Märtha: Du har väldigt många Bajen-fans som skulle hjälpa dig med sprängningen..du får roligt under derbyt på måndag då :)

2007-08-31 @ 09:41:00
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback