fredag..borde varit dags att supa..

På något sätt är det nog tänkt att man ska vara sprudlande glad idag..det är ju inte bara fredag, det är även löning idag..så jag borde sitta och skämta med mina medarbetare, relaxat prata med vuxenröst om något tråkigt och intressera mig för alla andras planer för helgen, men det är svårt..för att inte säga omöjligt att koppla av...jag vet fortfarande inte vad den där jävla cement-konen är för något!!

Just nu håller de på och gräver bredvid cykelbanan..ska läggas ner ledningar eller rör..eller något..jag måste ta tag i detta nu..måste gå dit på lunch och kolla upp det hela..det är enerverande (slänger in ett svårt ord, så jag ska verka lite intelligentare än jag är..)..

Konstig morgon också..vaknade fem över sju...klockan ringer kvart i åtta..vad göra nu liksom? Efter en viss tvekan reste jag mig upp ur sängen, virade täcket runt min voluminösa kropp och la mig på soffan..kollade nyheterna, vädret och sporten sen...sen..sen gick jag in till duschen!!! WTF vem är du och vad har du gjort med Jerker??

Fast mitt försök att komma till kontoret innan kl.9 var föga värt...jag hade inte räknat med det mest magsårsframkallande sedan tentaångesten...fucking SL...tack så in i helvete SL..först bygger ni skitspärrar, som aldrig funkar och redan innan jag hunnit ner på perrongen är mitt goda humör borta..och näven ilsket röd samtidigt som den är helt avdomnad efter en rättmätig näve på spärren och ett "jävlaskitförbannademoderaterbyggnågotsomfunkar"-mutter...

Kommer till T-centralen, kryssar mig fram mellan alla slackers som tar upp plats, ner till den blå linjen och en överfull perrong..suck..
Meddelande i högtalarna: Alla resenärer till Akalla, tag tåget till Hjulsta, gå av vid Fridhemsplan, därifrån går nästa tåg till Akalla.."
I helvet heller att jag gör..finns inte en chans att ens jag lyckas kryssa mig fram så jag kommer med det tåget..jag tar tåget till Kungsan istället och väntar på nästa till Akalla..sen sitter jag skönt och kollar på fånarna som inte kom med det första tåget..inne på kontoret kl.9..tack SL...

Om lite mindre än en timme är det lunch..efter det brukar det lätta, man brukar kunna se lite ljusare på tillvaron..undrar hur det ska förstöras en dag som denna?

Kommentarer
Postat av: vargakvinnan

jag hoppas hursomhelst att fredagen din blir en bra en. :-)

Postat av: Jerk

Det blir nog en bra fredag...tids nog..är väl bara 3 timmar kvar på kontoret nu..ungefär..

2007-08-24 @ 14:15:08
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback