"Han har sålt sig som en h*ra"*

Bönder dömer åt bönder...

martin ingvarsson, martin hansson...ständigt lika dåliga..alltid lika usla...Bönder båda två...Att de sen får åka ut i Europa och döma är för mig en gåta...det vore som om jag skulle suga getpung på mitt jobb och som straff blir jag VD...helt sanslöst..att de ens släpps in innanför stadsgränsen..det borde gå och stoppa dem innan..kan inte någon bara fixa punka på bilen så de inte kommer..det är pinsamt att man kan vara så bedrövlig..jag begriper inte...det var inte direkt någon av Bajens bästa matcher i år, men ändå var de hästlängder bättre än supersopan ingvarsson..

Hur fan kan man få frispark emot sig när man får en armbåge i ansiktet i en höjdduell?????????

Sen om frisparken som ledde fram till målet var feldömd som övriga Söderstadion tyckte vet jag inte..kändes som om Benny gjorde en slät figur där..

Zengin var på humör idag...gott att se..mittfältet bestod till 3/4 av sådana som kommit fram genom HTFF..båda ytterbackarna också..gott, men inte nog bra idag..

Bönder dömer åt bönder..självklart..så är det alltid..man håller ihop mot ondskan i 08-land...dags att bomba Hässleholm tror jag..

Innan jag bokade biljetten till matchen idag undrade jag om jag verkligen skulle gå.
Har jag råd? Nej.
Kommer jag att ångra mig om jag inte går? Ja.
Så jag bokade biljetten..om jag ångrar mig nu? Inte en chans, inte ens äckelgubben ingvarsson kan få mig att ändra mig i det fallet...det kan vara skönt att få ur sig frustrationer också..

Nästsämst idag..stinsen vid norra..

När jag gick hem över bron ikväll hade jag mycket mer att säga, men det har runnit ur mig..liksom livslusten..såna här kvällar vill man bara fylla kanylen med heroin, trycka in skiten i venen och somna in...

Tanken Bönder dömer åt bönder föddes under matchen...det kan iofs tyckas ironiskt att en man från skogen gnäller om det, men jag är fan inte halvdansk iaf...

Dusan Djuric..har en ny fint..han hoppar upp i varje nickduell med ryggen före utan någon som helst intention att nå bollen..frispark alltså..snudd på gult kort vissa gånger..i regelboken vill säga..inte hos stormuppen ingvarsson..

Hade jag varit så dålig som ingvarsson är hade jag skjutit mig för länge sedan..eller åtminstone slutat..för tydligen går det inte att sparka domare? Självinsikt är det antagligen krav på att man saknar..

*Jag försöker att sluta med svordomar som fitta och hora, speciellt när jag är på match och sinnet rinner över, men ingvarsson gör alltid allt för att trigga mig och jag sjöng med i ramsan idag..ingen stolt stund, men just då kändes det väldigt sunt att göra det...

Kommentarer
Postat av: Annika

riktigt bra skrivet,att han ens har lyckats klara utbildningen som domare är läskigt, han stod ju med ryggen emot spelet vid upprepande tillfällen.
De är såna som han som förstör fotbollen.
Jag förstår inte heller varför vi alltid har den oturen att få dömas av honom?
E det här straffet för skandalderbyt? poängavdraget var bara ett spel för gallerian, egentligen beslutade de att Martin Ingvarsson skulle döma våra matcher...

Postat av: Jerk

precis så är det och råkar Ingvarsson var upptagen med lobotomi eller något får Hansson ta över..att motstå publiktrycket innebär inte att man konsekvent dömer åt bortalaget...
Tack förresten..sist hansson dömde önskade jag honom cancer..kanske lite over the top..men en blindtarmsinflammation, är det för mycket begärt?

2007-08-20 @ 00:19:15
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback