I brist på bättre...jag kunde gift mig rikt en gång...

Det är såna här dagar,med hög luftfuktighet och kvalmig värme som får mig att drömma mig tillbaks till somrarna 94-96...de somrarna då jag var över till Philly..ja, mina gamla tider som gigolo...fuktigt och varmt..och då menar jag inte bara vädret (höhöhö)...men hon är gift nu för tiden så det är bara att glömma..

Ibland undrar jag om det är hon som kom undan..om det var hon som var den, men antagligen försöker jag bara slå in sådana tankar i huvudet för att slippa fejsa att jag i grunden är rädd för förhållanden...

Vad jag är rädd för?
Vet inte..kanske att mina långtråkiga helger framför tvn ska få ett slut..rädd för att få ett liv kanske? Någonting är det väl...kan väl vara att jag är rädd för att min vilja kommer reduceras till noll även på fritiden?

Ja, vaddå? Jag är så mesig att jag antagligen kommer svansa omkring efter den stackars flickan tills hon sätter ner foten och rymmer med någon som vet hur man är en man istället..eller så blir jag precis tvärtom och gnäller på allt hon gör...hur hon gör fel i köket...varför hon lämnar ringen nere & locket uppe, när det är uppenbart att locket ska ner..

Jag vet, ointressantare inlägg får ni leta efter, men jag tänkte jag behövde skriva ett till ikväll och eftersom det enda jag gjort idag är att tvätta, stryka och titta på tv, så gjorde jag ett försök till lite patetisk nostalgi över mina USA-dagar, men det dog ut...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback