Modeblogg...

image41

Även denna dag gick i shoppingens tecken..eller tja..gå runt i en miljon affärer-tecknet iaf..visar på bilden ovan mina fynd de här första dagarna på semestern (1 pryl varje dag)

1. Bajen-hoodien (ja, jag börjar från höger), köpt för 300 kr på Igor Sport, rea givetvis, kostade 700kr förut..ett rent fynd..
2. Nyckelbandet, köpt för 80 kr i Bajen-shopen...måste köpa något åt mig också om jag går dit, även om huvudsyftet var en ny rygga och lite fler presenter till dotra..
3. Converse väska, 149.50 kr, på Åhléns, rea..kostade 349 från början..visste inte ens om att det var rea, men efter tre timmars kollaigenombutikerochnujävlarmåstejagköpanågot, så hängde den där..och så försöker jag fjäska för
Chulls, visserligen är det inte Converse-dojor, men det är Converse..och svart och vitt..undrar om det funkar?

Nu är det enda jag ångrar att jag inte köpte den däringa tidningssamlarprylen på Åhléns i Gallerian..den fanns inte i Skanstull..

Köpte lite DVD-skivor åt kusin Kurt också..hittade en soffa jag vill ha på Bolagret..undrar om den är kvar om 5 år när min nuvarande är uttjänt?

Åh gud, vad händer med mig...flasha bilder på mitt shoppingresultat? Ångra att jag inte köpte något? Jag håller på att bli kvinna..hjälp mig...ok, om 20 minuter ska jag gå på fotboll..det måste hjälpa..skrika h*ra till någon sopig skåning i motståndarlaget..börjar bli dags att ta på sig matchmunderingen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback