Nakenbad..alltid ensam..lillen vill inte vara med då..

Äntligen var det gjort..i år dröjde det visserligen till nästan mitten av augusti, men ändå..

..Yup...jag har nattbadat vid Långholmen..naken givetvis..lyckligtvis täcker magen alla intressanta delar (mest intressanta om man är en sjuk jävel)..

I övrigt så..näe..orkar inte ens dra äckel-moderaternas senaste utspel..spy skulle jag vilja, men som alla vet gjorde jag det rejält för en vecka sedan..nu önskar jag mest att mitt favorit-fluff blir lite mer närvarande i sin blogg...but of course..det är Vonsan jag menar..hon som vill vara vän withoit benefits (muttermutter)..

Nu ska jag sova..imorgon (senare idag då) ska jag tycka synd om mig och trycka i mig lite B&J..vill duv ara med är det bara att komma till Skanstull, ta av dig dina kläder och kladda glass
(allt ovanstående bygger på att du är tjej..)

Nu ska jag sova och drömma om..tja...brobyggnationer eller något..

Kommentarer
Postat av: Blingbling

ÅÅåh fy fan vad du ska va bakis idag Jerk. Hur många gånger har du kräkts? Spränger det i huvet? Bara ligger du i sofan och lider? Kan botas med resorb och treo (en skön mix) och ännu ett nakenbad. Eller bygga en bro.
Du förresten. Hänger du i Skanstull? Där bor ju jag.

2007-08-12 @ 11:08:57
Postat av: Stefan

Blingbling- alla coola stekare bor vid skanstull ;)

Postat av: Jerk

Blingbling: bakis o bakis..jag vakna precis :) Har inte kräkts en gång. Huvvet är ganska lugnt, det skvalpar lite. mja, sitter i soffan. Inga piller, jag tar bakfyllan som man :)
Stefan: Som du säger..Skanstull is the place to be :)

2007-08-12 @ 15:02:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback