Plötsligt händer det...

Idag någon gång fick jag en tanke (surprise..det var inte igår)...jag funderade lite på hur jag skulle kunna göra slut på eländet...eländet som är mitt jobb alltså..det stora håriga eländet får fortsätta andas..
Hur ska jag gå tillväga? Vad vill jag jobba med? Var ska jag börja? Lite såna grejer..sen kommer någon och stör mig med en massa uppgifter att göra..suckar..då slår det mig..

..Jag är så jävla olycklig på arbetet för att jag har ett fantastiskt liv på sidan om..så måste det vara..arbetet är så bedrövligt trist för att det hindrar mig från att ta del av mitt fantastiska liv jag har på fritiden..

Så, de som älskar sina jobb har en miserabel fritid som de inte klarar av att uppskatta på samma sätt som jag gör..alltså ser jag det som att jag är betydligt mer upplyst än de stackare som verkligen ÄLSKAR sina jobb..de klarar inte av tanken att inte jobba..jag har med andra ord nått längre i min andlighet än dem...jag har lärt mig vad som är viktigt i livet (supa, knulla och skrika hora till domare)..

Det svaga i min tankegång är att mitt liv är ganska sugigt på fritiden också..eller är det så? Själva tanken tyckte jag var vacker...
Undrar om jag någon gång kommer kunna utveckla den och sen starta en ny religion...grundkriteriet för att få vara med är att alla tjejer ska ha sex med den andlige ledaren (jag)..för att se om de är mottagliga för min gudomlighet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback