Sexuell frustration dag 23

Det har gått över tre veckor sedan jag hade sex nu...jag är inne i den kanske värsta perioden av sexuell frustration..den delen när man fortfarande kommer ihåg hur det var...Man kan fortfarande förnimma dofterna, känna ilningarna då man blir smekt på insidan av låren, föreställa sig hur man kupar händerna över brösten..känna smaken när man kysser henne..

Om ett tag blir det lättare igen..man glömmer..det känns mest som om det är jobbigt..orka svettas och slita på ljumskarna liksom..

Sen kommer perioden då man fantiserar om hur det var..att man helt plötsligt är bäst i världen och kan tillfredsställa vem som helst, att man har en lem på 30cm med roterande ollon, att alla tjejer egentligen vill ha mig, men är för blyga för att gå fram och prata med en sån cool och snygg kille...

Till slut ställer man sig naken framför spegeln och börjar gråta...

Sen finns de perioder när jag tror att jag aldrig mer kommer ha sex. Rent logiskt tänker jag att någon gång borde det hände, men kan för mitt liv inte förstå hur det ska gå till.

Det finns även stunder då jag på fullt allvar får för mig att ingen någonsin har sex. Allt handlar om mig och om inte jag har sex, då kan väl ingen annan ha det? Sedan står det på löpsedlarna om svenska folkets sexvanor och jag begriper ingenting, det är ju inte någon som har sex längre? Eller har jag missat något här?

När insikten slår till är det återigen dags att stå naken framför spegeln och gråta...

Kommentarer
Postat av: S

Men va? Vilka nyheter. Hur har jag kunnat missa. Grattis. Eller nåt :)

2007-08-19 @ 12:41:49
Postat av: Jerk

Hur kan du ha missat det? Jag skrev om det till och med? men tack..det var en arbetsinsats :)

Postat av: Blingbling

Tre veckor är väl ingenting. Jag har en vän som inte haft sex på hela sommaren. Där snackar vi frustration. Han går omkring på gatorna och skriker "knulla", och jag vågar knappt umgås med honom längre.

2007-08-19 @ 14:48:45
URL: http://blingbling.webblogg.se/
Postat av: Jerk

Nej, tre veckor är ingenting, men innan dess var det ett år och innan det 2 år, så jag vet vad jag talar om..

2007-08-19 @ 17:46:28
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: tk

Många tårar blir det.;)

2007-08-19 @ 19:31:52
Postat av: Jerk

Yup..det krävs en riktig man för att kunna fälla så många tårar ;)

2007-08-19 @ 22:36:45
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback