Skrämmande? Överraskande? Förunderligt? eller bara hemskt?

Jag vet inte vad som är mest skrämmande/överraskande/förunderligt (you pick the word)?

Det faktum att jag gick och la mig kl.12 igår kväll..en fredag...jag har inte gått och lagt mig kl.12 sen..tja..vet inte..har iaf varit upp längre varje dag innan jobbet..

Eller kanske att jag gick upp redan halv tio..det är knappt jag kommit ur sängen halv tio när jag ska jobba, men idag klev jag upp då, att jag sen inte gjort något särskilt sedan dess är en annan sak..jag tycker det är lite fascistiskt att slå igång dammsugaren innan kl.12 på en helg...så jag bidar min tid..

Det kan också vara att jag vaknade redan kl.7 som är hemskast..jag vet inte..varför gör jag det? Klockan står på kvart i åtta på vardagarna och då vaknar jag knappt, men nu är det helg..klart jag vaknar klockan sju..då har jag ändå inte sovit hela natten eftersom någon behagade ringa och väcka mig kl.2...flera gånger..vrång som jag är så vägrade jag svara den här gången..tänkte att jag skulle få njuta av att gått och lagt mig tidigt för en gång skull..

Vet inte vad som är värst...men lite orolig blir jag..tänk om jag är på väg att bli gammal? Jag fyller ju 33 i oktober..hjälp..

Snart ska jag diska..sen ska jag ut på ön lite..åka till Bajen-shopen...köpa snus..klippa mig lite också (spännande va?)...sen hem, dammsuga...förbereda sig för att åka ut till kotlettfrillornas rike...yup, gå på fotboll på stadion..Bajen spelar där ikväll..efter det ska jag hasta hem, byta om och komma försent till Skinndrottningens & Töbins inflyttningsfest...

Fullt upp med andra ord..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback