Spridda skurar..gårdagen är ett vakuum till i mitt liv..

Hm..var det inte jag som skulle vara vid Kanalplan och kolla på fotboll nu? Tur matchen går på tv..

Av morgonens inlägg undrar jag bara en sak..vaddå brobyggnation? Hur tänkte jag där?

Gårdagen är som vanligt en soppa av minnesbilder..Andy blev utslängd från Blue Moon Bar..har aldrig sett en vakt så tillmötesgående när man ska slänga ut någon..han hängde med lite diskret när Andy gick upp till oss och behövde nycklar hem..helt sjukt...Henke följde  med honom ut och så åt de en burgare..

Sen drog jag och Henke till Långholmen med taxi..ett stopp på Hornsgatan för att köpa ett sexpack 3.5:or..helt onödigt..jag fick inte i mig den första..den andra jag tog på vägen hem lämnade jag innan jag var framme i Hornstull...vi var ensamma som badade..när vi väl var klara dök det upp ett par som hoppade i..nakna givetvis..jag vann Näcken look-a-like först..sen ändrade ungdomarna sig och Henke vann istället..

Åt ett par kladdiga bullar från 7-11 innan jag tog 4:an hem till Skanstull...

Ett bestående minne är också Carina...en bajare som också ville in på Café Loopen..men om jag säger att jag är i sällskap med dig? Vi kom inte in..hon försökte få med mig till sina vänner..jag tvekade..fan..sen kom som sagt mina vänner och vi drog till Blue Moon..dock så var nog Carina ganska/lite äldre än mig..40 gissade jag..45 sa Henke..hennes son var visst djurgårdare..skrämmande när uppfostran går så fel..

Nu sitter jag mest och undrar vad jag ska äta..lägenheten luktar fortfarande spagetti och köttfärssås..blir nog en sån portion nu...sen fet mat ikväll..skulle postat en väska också..känns inte som om det händer idag..

Kommentarer
Postat av: S

Mmm köttfärssås! Jag är hungrig!

2007-08-12 @ 16:23:28
Postat av: Jerk

Det finns kvar..du är välkommen över ;)

2007-08-12 @ 16:59:56
Postat av: marren

Men tjena mittbena... ramla över din sida o tro på fan att ja kände igen dig. tur att fler har tagit sitt förnuft till fånga o dragit från byn.
själv har ja bosatt mig i södermanland *nyköping*
adda mig på msn kan vi snacka gamla minnen
kramar Marren
[email protected]

2007-08-13 @ 02:18:16
Postat av: Jerk

Marren!! Nyköping är ju ingen bit alls..addar dig när jag kommer hem ikväll :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback