SS Stockholm Södra vs Malung FC 0-1 (0-1)

Jag har precis fått gratulationer från Capello som var mäkta stolt över det italienska spel Malung FC visade upp idag. Sällan har vi sett en sådan taktiskt fulländad match i korpens historia...

Men, i början såg det lite jobbigt ut. Kenny lämnade ett sent återbud, Jögge kunde inte komma...istället dök Bengtsson upp som gubben i lådan efter att ha lämnat återbud tidigare...
Tillman ställde sig i målet iaf och Jerk satte sig på bänken som vanligt. Ett ovanligt smart drag.

Malung FC började med stor respekt för motståndarna, kanske lite pga 5-2 förlusten tidigare den här säsongen, men de hade inte behövt det. Försvaret spelade med sällan skådad pondus och Tillman fick i princip bara plockpotatis att ta hand om.
Framåt då? Ja, MFC var väl inte jättefarliga, men inte heller ofarliga.
Micke Scania drog på ett skott som tog på Kash och ställde SSSS:s målvakt totalt, 0-1.
Vi hade även en frispark som Micke Scania sköt i muren.
Efter lite mer än halva halvleken hade gått tyckte Tenn att det var lite för lätt och sparkade på en motståndare. Gult kort och Tenn tar upp kampen för segern i Fredda Keane Trophy.
Malung FC drog sig lite tillbaka och försvarade sig föredömligt medan de var en man mindre

Halvtid
Vi fortsätter så här. Det känns bra nu...

Andra halvlek och mörkret har verkligen lagt sig, strålkastarna gör inte mycket för att lätta upp. Ante ställer sig i målet..
Malung FC fortsätter spela defensivt och överlåter bollinnehavet till SSSS. SSSS klarar dock inte av att skapa något av värde och MFC vårdar bollen föredömligt och kontrar när lägen uppstår. Jerk har ett lamt skott på mål..Tenn tunnlar en spelare, kommer in i straffområdet och lägger, helt fri, bollen bredvid målisen och även bredvid mål.
MFC fortsätter att rensa när det behövs och spela vårdat när de kan. Försvaret spelar fläckfritt de sista tio minuterna. Ante står i målet och myser.
-Jag har inte fått ett skott på mål på hela andra, mässar han gång på gång.

Kash är ute på kanten och fintar bort en motspelare, motspelaren tar dock ingen notis om bollen utan fortsätter rakt mot Kash och knuffar omkull honom. Över planen hörst ett "Domaren för helvete..", MFC fryser till is en kort sekund, men domaren väljer att inte ge Kash gult kort för svordomen. Tydligen har nollvisionen planat av såhär på höstkanten...

MFC fortsätter rensa, alla spelarna offrar sig heroiskt med Micke Scania i spetsen. Farligast lägen i matchen har Malung FC, mest boll har SSSS...

Domaren blåser av. MFC har lyckats perfekt med sitt italienska spel. Vi ligger återigen tvåa i serien och har nu en uppflyttning i egna händer. Coach Jerk's sista matchför säsongen slutade i dur..
Från målet hörs någon som säger "Jag har inte fått ett skott på mål på hela halvleken.."

Malung FCs mål: Kash
Man of the match: Svårt idag och inte pga att alla sög som brukligt är..alla var bra...Micke Scania får det..

Nästa match möter vi O'Higgins kl.18:45, Torsdag den 6 september..ställ upp för Malung FC de sista matcherna nu (även om inte jag gör det..)

Forza Malung FC!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback