Uppdatering om cement-konen kommer först imorgon...

Dotra kom till jobbet redan vid ett idag..hur lycklig som helst var hon..jag också...kom på mig själv med att bara sitta och stirra på henne då hon satt och ritade..det är jobbigt att ha henne boendes i utlandet..

Efter ett tag tröttnade hon..tur att en säljare hade såpbubblor som han gav henne..de räckte i flera timmar och jag kunde koncentrera mig på jobbet..blev kvar till en sväng efter 17...

Vi tog iofs en paus jag och dotra och gick till caféet för att köpa glass..perfekt tajming, just när Wissman skulle springa..så jag fick se loppet..

Annars..mja...inget..käka pizza...jag glömde ta upp älgkött i morse så..sen orkade jag inte laga till något..jag är alltid helt slut på fredagar..

Mor ringde..rejält på fyllan..alltid roligt att prata med henne då..tar en minut för en mening..sen upprepas det tre gånger..jag har iaf fixat ölen till jakten nu..då blev det lite billigare..

Dotra ligger på golvet till vänster och sover..barn är som sötast när det sover...

Kommentarer
Postat av: vargakvinnan

Det är jobbigt att sakna dem, de små.. Och ja, de som allra sötast när de sover. Så länge det inte är min unge som kommit och lagt sig i min säng och sparkat på mig en hel natt. Åh. ;-)

Postat av: Jerk

Vet precis vad du menar..min dotter dök upp en vända i morse också..hon vet att hon inte får ligga hos mig på nätterna, för att hon sparkar och har sig..men oftast dyker hon upp och gosar en snabbis bara, för att sen säga "Ska du inte gå upp nu?" eller "Ska vi äta frukost snart?" :)

2007-09-01 @ 10:23:49
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Cliff Hanger

Jag såg en unge på stan med en rolig t-shirt. Den hade trycket "Jag är i alla fall snäll när jag sover".

2007-09-01 @ 10:56:57
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: Jerk

Den måste jag hitta till min dotter tror jag :)

2007-09-01 @ 10:59:03
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Andréas

Det är en mobilmast! :-)
Stod med i tidningen imorse ;-)
// A

2007-09-03 @ 12:20:38
URL: http://andreask.blogg.se
Postat av: Jerk

Andréas för fan..jag skulle ju avslöja det på bloggen idag..mutter mutter :)
Jag har till och med talat med han som designat den (i fredags), men inte orkat skriva något..främst för att mina bilder blev så dåliga..nåja, får hoppas att ingen läser så här långt tillbaks i bloggen :)

2007-09-03 @ 13:24:28
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback