Du kanske inte har lust att köpa ut åt mig, men då kanske jag inte har lust att gå ut gymnasiet..

Älskar den reklamen...och detta kan vara min längsta rubrik någonsin..

Förnedringen var total i fotbollen..jag försöker se det som att jag fick röra lite på mig iaf..och bli svettig...vilket säkerligen samtliga på Ringens köpcentrum uppskattade när jag gick på Ica utan att duscha efter matchen..övriga på Götgatan också kanske..ni kan tacka mig sen..

Jag gjorde det..fan, också jag gjorde det..jag vägde mig verkligen..min tvekan var korrekt, jag skulle gett fan i det..finns inte en chans att jag når målet till jul..begriper inte...jag har fan varit nykter i en månad..knappt ätit pizza..gått åtminstone lite mer än vanligt..ändå..

Å andra sidan har jag minskat lite i midjan..det var skönt..

Vadå? varför jag sitter här när jag ett par inlägg ner skryter om hur jag ska totalstäda lägenheten i helgen? Tja, måste ju vila lite, planera städningen och så, just nu är planen att ringa någon...nej, just ja..jag är inte moderat, jag får ta tag i skiten själv..min nästa lägenhet ska ha stampat jordgolv och tegelväggar..sen ska den vara väldigt väl ventilerad, så inte flottet fastnar överallt..seriöst..jag måste fan sanera hallen också...min lägenhet vore endast snäppet äckligar om Chrille P och någon annan lodis bott här i tio år...

Kommentarer
Postat av: tk

Jag fick städa huset själv.hrmpf

2007-12-08 @ 18:20:47
Postat av: Jerk

Du är en dålig moderat tk ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback