Jag trodde jag hade utrotat det ofoget??

Jag har nämnt det förut...jag nämner det igen..vi har ingen julfest på jobbet i år (igen)...eller rättare sagt ingen julfest i december..på allmän begäran..

Jag har inte begärt det..jag vill ha det i december...jag vill supa mig full och fläska på med julmat...jag menar..det blir ändå bara ett julbord, sen julafton, juldagen och så då..men ändå..jag känner ingen stress över att det snart är jul..jag vill bara blåsa ur hjärnan med alkohol och sen säga något dumt till VDn, stirra lite för djupt i en urringning och gå sist hem..

Idag kom inbjudan till vinterfesten istället...det blir knepigt att kalla det julfest i januari..i år (igen)...17 januari ska vi slå klackarna i taket (läs supa oss under bordet) på Wallmans salonger...

Ja men, det är väl fint...en fest i januari så slipper januari bli så grått...
Men det passar inte mig..då har jag påbörjat min resa mot Beach -08 (den påbörjades i januari -99..någon gång ska det lyckas), så jag är inte alls inne på att dricka något..faktum är att jag brukar inte röra alkohol under januari..någon sorts rening och välbehövlig semester för levern..den tar mycket stryk september-oktober med älgjakten..sedan lite vila under november..så kommer december..men nu fuckar jobbet upp det..jag blev helt rådlös..hur göra? Supa mig full en gång i januari eller skippa festen??

Sen kollade jag lite noggrannare...Torsdag den 17 januari...torsdag? WTF!?!? Jag trodde att det var slut på torsdagsfester? Jag och en Anna skrev till och med ett (mindre) allvarligt mail för några år sedan som gick ut till hela kontoret om fördelarna med fredagsfester (eller jag skrev det ivrigt påhejad av henne..) och sen dess har vi nästan uteslutande haft fredagsfester..sommarfesten i år var iofs på en torsdag, men jag var inte med heller så..(tror jag iaf..blev lite osäker nu..var den på en torsdag var jag iaf inte med..men..fan vet..)

Jag går inte på torsdagsfester...de slutar alltid med att jag missar fredagen och får gå the walk of shame på måndagen när jag återvänder till kontoret...hur kul är det? Och att alltid missa en dag när lönen kommer eller behöva plocka ut en dags kompledigt??

Så jag skippar vinterkalaset i år..jag ska fan bli smärt till sommaren, då funkar det inte med att supa i januari..och så slipper jag ta ut en dags kompledigt i mitten av januari...

Va? Gå dit nykter? Jo, iofs..det vore en bra idé..då kanske jag hinner hem och hjälpa frugan med disken, ta ut hunden och natta ungarna...Vad är det som är så svårt att förstå?? Fest=Alkohol= Jerker pigg och har roligt= Går och lägger sig fem på morgonen=sover hela dagen efter...
Jag har ingen fruga att rasta, ungar att diska eller hund att natta...Jag är singel..jag ska stå vid bardisken kl.3 och sluddra något om att vad tråkiga alla kollegor är som redan gått hem...

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Håller med om det mesta. Jag har iofs helt bojkottat "festerna" med jobbet på senare tid. Tråkigt och mer parten går hem tidigt som sagt.

Postat av: Jocke

Man ska ju vara lite försiktig med julbord, som stått framme länge och så, men till den 17 januari, det kändes lite riskabelt. Får du inte rännskita av det lär du kunna åka runt och föreläsa om hur man bygger upp en god bakteriekultur i kaggen.

2007-12-18 @ 06:03:18
URL: http://www.metrobloggen.se/gyrot
Postat av: Jerk

BB: Jag måste bojkotta torsdagar för att överleva..även om de flesta verkar skratta när jag återigen missar en fredag..
Jocke: Hm, eller så får jag en flygande start på Beach -08 och går ner 5 kilo efter att ha spytt ur mig allt jag ätit det senaste året..det är nästan en win-win situation för mig :)

2007-12-18 @ 09:14:45
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback