My name is Jerk...

Vaknar i tid, hyggligt tempo på morgonen och jag hinner precis med ett tåg från Skanstull utan att behövs förnedringsspringa på perrongen...sen tar det slut..

På T-centralen...nästa tåg mot Akalla har utgått pga vagnfel, här är jag så pass intelligent att jag tar nästa tub till Kungsan och på så sätt får sittplats..kan le i mjugg när de andra pendlaridioterna kliver på vid T-centralen..

Fast, ett inställt tåg under morgonrusningen betyder också att tåget blir smockfullt..i Kista håller de på och bygger om trappen ner från perrongen..det finns en ynka rulltrappa just nu..när 1000 idioter samtidigt ska ta sig till jobbet betyder det köer..efter 5 minuter är jag äntligen i gallerian..hittills har SL kostat mig en kvart och morgonhumöret är så uselt som det bara kan vara..

På jobbet lugnar jag ner mig, äter mackan och det börjar kännas ganska bra..då spiller jag ut en halv kopp med varm oboy över skrivbordet, lite på byxorna också..just där är det väldigt nära att jag loggar ut och går hem..

Chefen sitter bredvid och säger "inga som helst köer idag, det gick snabbare än vanligt med bilen.."

Då förstår jag..det är karma..det är därför min dag är skit och hans är bra...igår på innebandyn slashade jag honom stenhårt över handen..allvarligt, jag trodde jag slagit av något ben i den...

Karma, en ny grej att lägga till på listan av ovänner...

Kommentarer
Postat av: Lollo

Vi åkte nog samma tåg... framme i Kista ett par minuter i nio?

2007-12-06 @ 10:14:36
Postat av: Jerk

mja..när vi passerade ÅF-huset stod den klockan på tio i nio..kan vara samma.. :)
Vad gjorde du i det tåget?

Postat av: Charlotte

Luuugn och sansad nu! Bli inte en sån där stressad stockholmare! Ni stressar ju bara mot döden däruppe! Lite harmoni är vad du behöver.. Lite yoga kanske?! =)

2007-12-06 @ 13:21:28
URL: http://chulls.webblogg.se
Postat av: Jerk

Det är mest de inflyttade bönderna som stressar..vi som inte är vana vid så högt tempo som de infödda..yoga? Näe..en drängfylla vore nog bättre :)

2007-12-06 @ 14:16:45
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: beerbelly

Hehe ja det är nog karma. Känns nästan som du är på plus än va?

2007-12-06 @ 14:36:41
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Plus? jag är nog född på minus ;)

2007-12-06 @ 14:44:01
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: beerbelly

hehe plz du vet inte vad minus är .. någon gång kanske jag berättar lite mer om hur mitt liv ser ut ;)

2007-12-06 @ 15:42:43
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Lollo

Pluggar på DSV... och eftersom jag väntade på tåget en kvart så vet jag att inget tåg gick den tiden. Du åkte samma tåg som mig och vovven ;)

2007-12-06 @ 23:04:24
Postat av: Lollo

Och just det, bara så att du vet innan du blir vild över att ha varit nära mig. Tänk på 3 saker...

1) Jag bor i Solna
2) Jag röstade på alliansen
3) Jag är aktiv i Rovdjursföreningen och jag gör allt i min makt för att bibehålla den fauna vi har genom att INTE utrota arter på grund av gamla sagor. Vill du utrota en utrotningshotad art så kommer jag att (verbalt) krossa dig om du vågar utmana mig på en diskussion.

Men jag är fortfarande under 160cm lång, brunette och pratar stockholmska

2007-12-06 @ 23:11:45
Postat av: Jerk

ååh, du är för gullig..du har ju de två viktigaste attributen iaf..kort & 08-dialekt..
Sen skulle du säkert krossa mig i en diskussion, men inte få mig att ändra åsikt. Vargen är inte utrotningshotad..precis samma art finns i mångtusental i ryssland..samma stam..och jag finner det kontraproduktivt att ge en massa bidrag till fäbodbruk och sen passa på att slänga ut pengar på vargen också..
Nåväl...vi kommer aldrig bli överens om det, men vi borde ta en fika någon gång..jsg vill höra hur det är med dig (och ja, fick jag arslet ur soffan någon gång kunde jag ju ringa..nykter då.. ;) )

2007-12-06 @ 23:24:57
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback