Rapport från en skurhink...

Till slut löste chefen problemet med excelfilerna..nu ska det bara bestämmas hur vi ska jämföra årets priser mot de nästa år också..man kan tycka att efter ett sånt genombrott vill man bara fortsätta, men jag tittade på klockan, insåg att jag redan jobbat en timme längre än jag hade tänkt och släckte ner..ett trevligt samtal på tuben senare och jag var hemma..perfekt med regn..det gjorde att jag höll mig ifrån att handla onyttigheter..eeeh...ett tag iaf..gick till Läckergrillen för middag sen..

Ja, det gjorde jag...jag håller ju på och gör rent köksfläkten...jätteaktiv är jag..säkert..jag skulle städa hela köket ikväll..skitsmart Jerker, har du haft energi någon fredagkväll (förutom när du har ett glas i näven då..)...

Har slängt upp mina ölglas i skåpet nu...de har legat i kartonger sedan jag flyttade in i den här lägenheten..det är ju för fan 3 år nu..undrar om det är idag till och med? Hmm..firar jag tre år på Söder med att gnälla i en blogg om att jag inte städat köket? Hi life tonight..

Gjorde misstaget att kolla upp i taket också..fy fan vad äckligt...vem fan är det som sunkat ner min lägenhet så förbannat?
Sen öppnade jag ett av skåpen..kom på jag hade ölglas där också..men ärligt..flott där också..vad är det frågan om??
Köket måste fan helsaneras..jag vill skjuta mig när jag tänker på det..

Borde inte gnälla för mycket..upptäckte innan jag gick hem från jobbet att det landat lite drygt 11 papp på kontot..ibland är det skönt att ha miljonskulder..

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Hehe miljonskulder är underbart ;). Fatta vad skönt du kommer slappa framför fotbollen i helgen när köket är klart. Hade du gjort ändå iofs men du fattar

Postat av: Cliff Hanger

Tjena. Tänkte bara morsa och berömma det nya utseendet på din blogg. Lycka till med takrengöringen!

2007-12-07 @ 23:37:54
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: Jerk

BB: Jag kommer inte hinna slappa framför någon fotboll..jag har ett fullt schema..städning och tvätt..mitt mål för kvällen blir att iaf få rent filtret till fläkten :)
Cliffy: Tack så mycket..det behövs..blir jobb för imorgon..ska nog gå och lägga mig snart..kanske..eller sitta och slösurfa halva natten så jag är snortrött imorgon också..

2007-12-07 @ 23:42:32
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback