Same shit different week..

Hur många gånger har jag egentligen öppnat ett inlägg med att skriva att jag försovit mig nu?

Sanslöst..jag gjorde det idag igen..vaknade som jag skulle till alarmet..svepte in aladåben i täcket och la mig på soffan..hittills har allt gått enligt planerna..vaknade när alarmet ringde igen 10 minuter senare..såg att det var vädret..vaknade till ett kort ögonblick..det var fortfarande vädret..sen var det helt plötsligt ingen sport eller julkalender..det var recensioner av spel..jaja...då ligger jag här till nästa sport..hinner ändå in inom flextiden..vaknar till igen..fortfarande recensioner av spel..sen är det helt plötsligt "I love språk"..ett märkligt UR-program..

Okej, jag är nog försenad igen..well well..ingen lär höja på ögonbrynen ändå..kommer man ett dygn sent till anställningsintervjun så har man visat vad man går för från början...

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Haha ett dygn sent. Visar hur pririterat det är med jobb minst sagt :)

Postat av: Jerk

Det var egentligen ganska prioriterat, men jag missade att vakna i tid, så rälsbussen hade redan gått..jag bodde fortfarande hemma i byn då..dagen efter hade jag dubbla klockradios, telefonväckning, bett mor ringa och väcka mig och jag tror det var något mer också..givetvis vaknade jag innan alla alarm drog igång då.. :)

2007-12-17 @ 17:44:55
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Jerk

iofs..det var på onsdagen jag försov mig..på torsdagen kom jag dit och skulle provjobba i 1,5 dagar..på fredagen försov jag mig igen..

2007-12-17 @ 17:45:44
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: beerbelly

hehehe.

2007-12-17 @ 18:15:24
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Glimra

Hehe. Det är bra att sätta nivån direkt..

2007-12-17 @ 22:17:54
URL: http://glimrablue.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Jo, jag förstår inte riktigt vad de gnäller om..jag visade ju att jag var morgontrött redan innan jag skrivit på papperen.. :)

2007-12-17 @ 23:19:34
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback