Sista dagen, sista dagen...

Sista dagen före julledigheten..dags att fundera vad man gjort på företaget detta år, lite kontemplation, städa upp på sin arbetsplats och mysa lite...

Jo, tjena...full rusch in i det sista..först som dunkar huvudet in i väggen vinner..det blir en lång dag detta..som toppas med att jag ska flytta på mig..ny plats på kontoret..så när ni står frustrerade på stan och försöker inhandla de sista klapparna ikväll vid 18-tiden håller jag på att flyttar mitt bohag 10 meter nordöst....

Jag har iaf julröd skjorta på mig...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Å herregud jag garvar mig själv harmynt. Ha ha ha La Scala FC, jag var till och med å såg någon match. Vilket gäng. *asg* Det var tider det. När återuppstår La Scala FC???

Postat av: Jerk

De lär väl aldrig göra det antar jag..det är 10-års jubileum nu till sommaren tror jag, men La Scala FC och Sandbäcks affärsbyrå värvade ju sönder korpserien så den las ner.. :)

2007-12-21 @ 16:34:01
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Charlotte

Ville bara önska dig en riktigt, riktigt God Jul =D

2007-12-21 @ 19:22:16
URL: http://chulls.webblogg.se
Postat av: Lillebror

Var lycklig att du genom god planering slipper julstressen och sistaminuten handla! Då får du ju mer tid över till att väl förätta ditt värv och vara en god medarbetare på firman! Du kanske rent av blir nämnd i din chefs memoarer som "Mest godtrogna pucko" allt för ditt idoga flit! Förvänta ingen annan uppskattning.. eller kanske sköntaxering då..

2007-12-21 @ 22:15:42
Postat av: Jerk

Chulls: Tack så mycket..och detsamma :)
Lillebror: Troligen inte..och jag måste ut imorgon och handla en klapp också..fast inte åt någon i familjen..ska göra Nicke Tällberg en tjänst..

2007-12-22 @ 02:09:05
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback