Stop being such a wuzz...

Det finns inget jobbigt med att älska 158.5 cm..det som är jobbigt är att inte träffa henne..let's face it, jag har haft min dotter i helgen...jag hade inte kunnat träffa henne även fast jag vill...även om 158.5 cm hade velat..
Dessutom är hon i en fas utan mig...där jag inte platsar..än iaf...för mig gäller det att klara av det..att visa att jag är mogen uppgiften att vänta på henne...att vara där fast ändå inte..

Klarar jag inte det är inte jag värd hennes kärlek..

Kommentarer
Postat av: Yvonsanponsan

Hm.. Alltså. Skulle en kille jag rätt nyligen träffat börja prata om att han älskar mig och att han dessutom skulle vänta på mig... då skulle jag bryta med honom ögonblickligen. Nu är ju jag lite som jag är :o) Men kanske, kära Jerk, ska du softa lite och tänka att det ordnar sig o att om det inte gör det så skitsamma. Nu drar jag från sidan innan du kastar nån sko på mig :o) Nattinatti

Postat av: Yvonsanponsan

Jag vill också påpeka att de Googleannonser som finns på din sida nu är för Tamponger och Barn. Skrattar... KRAM!

2007-12-03 @ 00:46:51
URL: http://yvonsan.webblogg.se
Postat av: Yvonsanponsan

Nu är där annonserna: Livmoderhalscancer och Att ta med till BB :o)

2007-12-03 @ 01:05:25
URL: http://yvonsan.webblogg.se
Postat av: Jerk

Kära Yvonne, jag förstår precis, men det är tvära kast i mitt känsloliv tydligen..hon är värd det iaf och hon är inte skitsamma..så..jag måste ändå försöka skriva lite hur det känns..älska kanske är ett väl starkt ord jag vet inte..men det känns så iaf..jag är väl snabb på mer än ett sätt ;)
Reklamerna visser väl bara vilken mesblogg det här blivit på slutet ;)

2007-12-03 @ 10:05:35
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback