Tänk smal..smal som en pinne..

Magen känns inte riktigt bra..igår var den inte alls bra...den känns lite bättre idag iaf..men det har skett en lustig sidoeffekt..jag har ingen matlust..

I morse (eller ja, morse och morse..jag kom inte in på jobbet förrän kvart över nio..) slängde jag halva frukostmackan...på lunchen idag var jag på väg att hiva hela matlådan i soporna, men plågade i mig den..

Jag hoppas det håller i sig..eftersom jag uppenbarligen inte har karaktär nog att träna ordentligt så får vi hoppas på lite svältning istället..volymen på magen ska gå ner..

Ärligt..det måste hållt på ett tag för jag har fortfarande godis kvar från i lördags..riktigt mycket också...och jo..det finns kvar från den där marknadsundersökningen också..men bara non stop och nån m stop eller vad den heter..de kommer jag väl få kasta för jag verkar inte få i mig det...

Så nu hoppas jag att det är en ny grej för mig..noll matlust..den kan lika gärna sitta i fram till jul så kanske jag kan väga in under 90 till julen iaf..då är det bara 15 kilo kvar..vilket i min nuvarande takt betyder att jag kommer nå målvikten strax efter jag kremerats..

Kommentarer
Postat av: KAJSA

Kämpa på! =)

Postat av: Jerk

haha..jodå..som fan..fast känner jag mig rätt är matlusten tillbaks ikväll när jag vräker i mig en nachotallrik och överflödigt godis, sen vaggar jag fram igen..

2007-12-04 @ 14:56:52
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback