Beware of fake pills..

Mönstret upprepar sig...hängig, ont i axlarna och allmänt tveksam om jag ska träna ikväll..näe motivationen är på topp fortfarande, men frågan är hur jag ska göra..

Mönstret upprepar sig..kom in vid halv elva idag..otäck liknande förra året (förutom att jag går plus i februari..)..vet inte riktigt varför..känner mig inte deprimerad..bara trött...kan vara köldknäppen som  tog knäcken på mig..eller det faktum att jag räknat ut hur mycket jag får kvar på lönen efter räkningarna (då har ändå inte gym-räkningen kommit..den blir otrevlig först nästa månad istället..suck..)..

Så, för flextidens skull borde jag skippa träningen och se till att få full tid idag..då ser det ut som om jag ska hamna på över -10 när månaden är slut..en förbättring..

För kroppens skull borde jag träna..ska jag bli av med magen måste jag klara av att träna även de riktigt gråa dagarna..jag kommer att tacka mig till sommaren (ja, sommaren 2009 då, med tanke på hur mycket fett som ska brännas..)..

Sen måste jag diska och stryka hemmavid också..kul att göra det kl.22 på kvällen..räkningarna bör göras också, så det är klart..hmm..skippar jag träningen har jag gjort allt redan innan 21..och kan koppla av, läsa bloggar, kolla på tv i lugn och ro..

Så vad tror ni jag väljer?



























....fel..jag går och tränar..vem fan vill sitta kvar på jobbet längre än nödvändigt?

Kommentarer
Postat av: Charlotte

haha precis, jag kommer inte på en enda. eller ja, rachel å monica i vänner är humoristiska OCH sexiga.. eller?!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback