Bra match igår pappa..men ingen vann..

..tror min dotter är elitist också...när hon säger ingen vann igår, försöker jag med, men det blev oavgjort och Bajen kvitterade det var väl bra?

Idag tyckte hon det var en dålig match..och ja..jag måste väl hålla med...3-12 mot IKSU var väl inte så smickrande för Bajens innebandydamer..surast är väl att de hade 2-2 ett tag i andra..dotra var iaf underbar slängde sig om halsen på mig när Bajen gjorde mål..tyckte hon var gullignär hon stod och skrek..kämpa Bajen..passa, Bajen...det var inte lika gulligt när hon satt bredvid mig och skrek..blev halvt döv på örat..

Har även lite lätt påbörjat min mission för att få henne att tycka om riktig musik också..Bajen har jag lyckats med..det behöver bara underhållas nu...så i helgen har vi lyssnat på Moneybrother...när hon frågar om hon får höra på Bajenskivan säger jag nej..lyssna på det som är i stereon..tror det funkade..såg att hon stampade takten i ett par låtar och sjöng med lite..

Jag ska forma henne som jag vill moahahahaha (diaboliskt skratt)..

Efter att jag är klar med sporten och musiken funderar jag på att lära henne rätt och fel, solidaritet, alla människors lika värde också (hennes mor är en inskränkt halvrasistisk borgare..tror inte hon kommer kunna lära henne något sådant), men vi börjar med det viktigaste...

Dotras mor älskar för övrigt Carola..så jag har ett viktigt arbete framför mig..

Ja, Carola har en gudomlig röst, men hon har varit med sedan -83 och ärligt talat på dessa 24 år hur många bra låtar har hon sjungit in egentligen?

Kommentarer
Postat av: Anonym

men absolut, aldrig att jag skulle svälta mig :P

2007-02-25 @ 22:04:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback