Dags att smörja gångjärnen på den här bloggen snart..

Webblogg var elak igår kväll..jag kunde inte logga in och skriva ett inlägg som hade slagit er med häpnad (nu är det borta..sånt är livet) eller skriva små, roliga kommentarer (för de är ju alltid roliga när jag skriver dem..)..

Anledningen till att jag inte skulle klivit upp igår (eftersom så många undrat) är att jag dök upp på jobbet vid 12:30..trots att jag blev väckt 2,5 timme tidigare av en orolig medarbetare..orkade inte kliva upp då och vips så hade det gått ytterligare en timme...Tar det som vanligt som en man och skyller på dotra..jag är inte van att umgås med en så energifylld människa 24h om dygnet..jag har nog svårt för energifyllda människor på jobbet..en hel helg..puh..det tog musten ur mig..Pappa, får jag se på tv (kl.8 på söndagsmorgonen är det solklart att du får det..bara du låter pappa sova..)..alla frågor..hennes logik (om den är specifikt kvinnlig kommer jag aldrig bli ihop med någon..fast jag tror nog att det är ett barns logik)...du vet Sebbe i min klass? Men, gumman..jag har aldrig varit i Skåne..hur ska jag veta vem det är? (sväljer det och försöker hänga med istället..sen blev pappa trött..)..

Väl på jobbet visade det sig att min sovmorgon gett mig..noll energi..den hjälpte inte..
Spinningen på kvällen hjälpte inte heller..när ska de lära sig..jag vill ha instruktörer som ser tränade ut..nu börjar man fundera på om det verkligen är värt pengarna..ser inte ut som om det blir någon större skillnad..

Idag är det lite bättre iaf..var på jobbet hela två timmar tidigare (ööh..alltså 10:30 ungefär då? Duktig Jerker)..chefen är på leverantörsbesök i Tallin..jag fick inte åka..bara två får åka..sorry Jerk..

Fast nu börjar jag känna mig sjuk..lite hängig..hostar..inte en förkylning till nu..förbannade vinter, ge dig!!

För att trösta mig jämförde jag mina flextider i år mot fjolårets...var en distinkt skillnad..frågan är om jag kommer ihåg att ta upp det när managern gnäller i nästa förhatliga PU-samtal som väl lär vara på gång..

Ikväll ska jag äta nachotallrik..fan vilket kul liv jag lever som ser fram emot det..nu får fan den här spinningen ge lite resultat så jag kan börja bruka alkohol igen..parta..supa..hitta någon förortstjej som imponeras av en skrubb vid Skanstull...kom igen nu..det måste finnas någon som gör det??

Mental note: skriv inte inlägg när du är på jobbet, det blir alltför deprimerande för mänskligheten att läsa..

Har även kommit till en tråkig insikt..bloggandet/läsandet av bloggar inkräktar på mitt arbete (No shit Sherlock..du sitter ju och skriver på jobbet nu..)...jag sitter och läser till sent, sent på kvällarna..skriver inlägg alldeles för sent...måste skärpa till mig..måste somna tidigare, måste vakna tidigare..inte för att jag blir lyckligare av det..hatar när jobbet dikterar vad jag gör på fritiden, men för att få skiten att gå ihop så..kanske jag kan hamna på plus i flexen igen och ta någon dag ledigt lite då och då..jag är alltför svajig i mina arbetstider..som en säljare nästan..

Med det här positiv inlägget önskar jag er en trevlig kväll..själv ska jag jobba nån timme till innan jag ska åka tricken hem..handla dasspapper...äta Nachotallrik..ignorera vad jag skrivit i det här inlägget och läsa bloggar till alldeles för sent på natten..

Kommentarer
Postat av: Vargakvinnan

bloggarna är vansinnigt beroendeframkallande. jag hoppas du är piggare och får sova gott inatt!

Postat av: Jerk

nja..piggare är jag väl inte..sova gott hoppas jag på också..drömma om något sött kanske ;)

2007-02-27 @ 23:06:23
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback