I must debate..

Kl.8 imorse.."Pappa, får jag titta på tv?"

Så var mina förhoppningar om en skön sovmorgon försvunna..för när hon väl fått upp mina ögon tar det inte lång tid innan hon börjar hugga.."Pappa, jag är hungrig"...snart gumman..ska bara vila lite till..

2 timmar senare äter vi frukost...jag längtar till den dag när hon gör frukosten själv, så hennes slashas till pappa kan få sovmorgon..hon kan säkert det redan, men hos mig vägrar hon hjälpa till..antar att jag skämmer bort henne..

Ja, jag vet...om några år kommer jag sitta och drömma mig bort till den tiden när vi satt och åt frukost tillsammans..när jag fortfarande var världens bästa pappa..jag är underbart duktig på att romantisera och nostalgisera..gör det hela tiden..drömmer mig tillbaks till den mer okomplicerade tiden som var tonåren..tonåren som jag spenderade i en ishall eller mekandes med en usel moped och drömde mig bort tills jag skulle bli 18..sen till 20..till 25, för då jävlar...nu är jag 32 och nu tittar jag bakåt..

Trots detta tycker jag att jag lever i nuet ganska bra ändå..men drömmarna får mig att klara av den tråkiga vardagen..det finns ju ingen vettig människa som drömmer om att sitta 40 timmar i veckan på kontor och ha ett pappersvändarjobb..producerar ingenting som är till gagn för mäskligheten..

Romantisk drömmare? antagligen..gud vet att jag inte tar tag i verkligheten iaf..just nu sitter jag och får tårar i ögonen av slutet av "Love actually"..fin film det var...

Kommentarer
Postat av: Blue

Hahaha känner igen mig....

Nog har man gjort så alltid. Drömt framåt, framåt.... men nu.... bakåt, bakåt...

NÄ förresten inte alltid, bara nån gång ibland.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback