Jag är trött, jag är pank, men det bästa av allt..jag har nyss fått sparken från mitt band...

Fan, nu är jag såhär värdelös igen..klockan är över ett och jag har precis gått igenom dagens bloggar..jag har fortfarande inte packat träningsväskan till morgondagen..blir nog en bra dag imorgon (läs senare..)..

Har gjort räkningarna ikväll..ooh..2700 att leva på den här månaden..lysande..då bränner jag 700 på bokrean...fan..låt vara att en del av det är presenter (ja..tjena den där boken för 19 spänn.stor skillnad det blev..)..ändå prioriterade jag ner det från 1200 spänn...Bob Hansson försvann, boken om drottning Kristina, någon bok om Benke Ohlssons samlade krönikor åkte också..liksom boken som handlade om värdelöst vetande om fotboll (det gjorde riktigt ont..)..och några till..tror det blev 15 böcker ändå..jag kommer att ha läsning tills bokrean 2010 med den takt jag håller just nu..

Nu är frågan hur resten av månaden ska gå ihop..tusen spänn har redan försvunnit (läs dotra har roats)..fasta utgifter som är kvar..SL-kort och snus...så då är jag på ungefär noll efter det (ja, du har ju förstås de 3000 som du sparade från förra lönen, just för att den här månaden skulle bli tuff..)..

Jaha..ingen idé att gnälla alltså...jag ska ju ändå vara nykter en månad till..vad ska jag bränna pengar på? Skulle vara något Bajen-relaterat möjligtvis..de borde släppa biljetterna för vårsäsongen snart..behöver köpa på mig lite, så det är klart...

Har inte kollat Lotto-kupongen än heller..kanske jag har något att hämta..någon som vill dejta en man som kanske är Lotto-miljonär?

Det retar mig att dotra tar så lätt på våra avsked..hejdå gumman, snyftar jag och hon säger hejdå pappa. Sedan tultar hon ut genom gaten och går med raska steg mot flygplanet..fan, visa att du redan saknar mig..inget..ringer efter att hon kommit hem..jättelycklig, pappa jag är hemma redan..nåja..jag kan väl inte få allt..hon älskar min matlagning iaf..

Nu ska jag packa träningsväskan..det riktigt kryper i benen efter att inte ha tränat sedan i torsdags..får se hur ryggen tar det nu när jag vilat..går det dåligt får jag nog lägga om träningen...

Kommentarer
Postat av: Annen

Mot flygplanet?

Postat av: Jerk

ja..när hon flyger hem till Skåne igen..

2007-02-26 @ 13:14:24
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Elin

Barn har en förmåga att ta på sig den 'vuxnas' roll om föräldern är ledsen. Se henne som glad för att hon har haft en bra och rolig tid hos dig :)

2007-02-26 @ 18:10:09
URL: http://www.my-ghostworld.blogspot.com
Postat av: Jerk

Nja..hon är nog mest glad för att hon ska få träffa mamma igen..å andra sidan är hon lika glad när hon kommer till mig så.. :)

2007-02-27 @ 18:09:09
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback