Kingdom of Heaven..

Klev innanför dörrarna på kontoret med ångesten som kompanjon idag..näh..kom inte iväg till jobbet igår..till tröst var att en av innesäljarna frågade om jag varit frisk i 48 timmar nu..så länge smittar man..skönt..då behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag var hemma på onsdagen också..

Eftersom jag kollat mailen hemifrån tidigare denna vecka visste jag väl vad som väntade mig egentligen..men det var fan värre än jag hade tänkt mig..gör det här..vi gjorde så här för att få iväg ordern..nu är det min tur att städa upp...kul..

Som att missa festen och lik förbannat få stå och torka spyor efter de andra..

Problemet är att jag inte har någon back up när jag är borta...nästan allt blir liggande, folk går genvägar, hoppar över vissa saker..sedan ska jag försöka ställa allt tillrätta..de som fuckats upp på tre dagar ska jag fixa på en dag..samtidigt som jag ska göra det som inte gjorts på tre dagar och det som dyker upp samma dag..passar ju bra eftersom jag är så grymt bra på att prioritera *suck*

Du ska få en mer överblickande roll kanske..jag ska alltså släppa kontrollen och bli den som står med piskan..typ..fan, inte det jag vill..få se vad sa Jerker att han tyckte var roligt? Hmm..om vi ändrar det så någon annan gör det och så får han all skit som han hatar..ja, men vi bygger ut det med lite mer grejer..hur är han på att tjata hål i huvudet på folk? Att stå med piskan för att få saker gjorda? Helt värdelös..Som hittat..vi ger han en ny titel också..så han måste skaffa nya visitkort..skippar att höja lönen..skyller på visitkortskostnaden..suvve..nu ska vi ha kul..kommer han in idag eller?

Ja, självklart..jag tar ut allt negativt i förskott..gräver ner mig..odlar ångest..chefen nämnde lite löst om tankar de hade..ganska långt ifrån mina tankar (vinn en miljard på Lotto och aska cigarren på hans laptop..)..jag ser en annan väg för att utveckla mitt jobb..men men..vi får ta det när det blir aktuellt..eller rättare sagt..jag hade tänkt gå ner mig i ångest och depression för de tankar han yppade idag..sedan slutar det med att jag storsint kräver flera tusen mer i månaden och får något som nästan täcker en karta Losec..jag borde fan vara portförbjuden från mina löneförhandlingar..helt värdelös..allt prat om förberedelser..jag är förberedd från februari fram tills dagen D..då försvinner allt från huvudet och jag sitter bara där och nickar..sen går jag på en långlunch och försöker svälja gråten med pommes och flott..

Fast jag tränade idag igen iaf..spinning..ryggen hängde med längre än vanligt..beror antagligen på att jag inte spelade innebandy igår..

Imorgon ska jag på banken..dotras mor vill betala tillbaks sitt lån lite snabbare..hon vill betala med hela underhållet nu..sen ska jag se om jag inte kan sänka räntan på mitt och lillebrors lån på huset också..spännande va? The exciting life of White trash-people liksom..

Lördag IKEA...tror jag..fredag bara jobb..lär bli sist kvar på kontoret som vanligt på fredagar...

Söndag..seriefinal i innebandyn..ettan i serien (Vi) möter tvåan..missar tyvärr Bajen vs Boden i damernas elitserie..Malle från Malung spelar i Boden..missar också Bajen-SSK i hockeyallsvenskan..nåja..Bajen lär få stordäng..men den 23:e då ska jag på Hovet med dotra!!

Kommentarer
Postat av: Charlotte

haha va go du är!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback