Måndag? Idag igen??

Jindabyne...drama...inte min kopp av te..filmen var inte bra...den kändes ytlig..kändes som om den bara skrapade på ytan hela tiden..ska det vara ett drama ska den gå på djupet..nu satt jag mest och blev irriterad på fruntimret som bums skulle be om förlåtelse och träbocken till karl som inte kunde prata om sina känslor (ok, jag är väl inte bättre..men fan..jag går på bio för att se folk som hanterar sånt bättre än mig..ville jag se lika dumma människor skulle jag gå på skräckfilmer..)..

Nåväl..gick med två tjejer iaf (yes, I'm such a player)..en var en jobbkompis..den andra var hennes gravida kompis...inte riktigt läge för något annat än att gräva djupt i popcornen (nej, jag gjorde inte det fula och sen bjöd på popcorn..fast någon gång måste jag göra det..allt som Mickey Rourke gjort på film måste testas..)..

Jobbet? Tja...kom upp i tid..kändes bra..kommer vara inne till nio...jo tjena..signalfel mellan Hallonbergen och Akalla..fan..som tur är ringer IT..jag har beställt taxi från Hallonbergen om du skyndar dig hinner du med..jag hann med..så jag kom iaf in till kvart över nio..

Stressigt idag igen..börjar bli trött på det..jag skulle ha två möten med chefen i eftermiddags..vi sköt på båda..någon stressar mig om materialdeklarationer, en annan undrar hur hans RFQ går..en tredje vill att jag lägger in priser, den fjärde undrar hur etiketten till kablaget ska se ut, en sjätte tycker jag ska hålla i en utbildning i IBX (jag kan inte lära ut något..klarar ju för fanken inte ens av att beskriva mitt jobb..)...och jag? jag vill bara skjuta mig..idag kändes det som om jag var på väg ner igen..tröståt kakor (vem fan har ställt dem på diskbänken?? Min karaktär klarar inte sånt..gratis kakor..wiihii..äta, äta, äta..)..får inte trilla dit i år..hoppas helgens besök av dotra ska bättra på det..kan iofs bli värre också..kanske kommer saknaden in i livet igen på allvar...

Nej fan...det här håller inte..fortsätt träna..det är säkert lösningen till allt..fortsätt träna, bli fit, så kommer ALLT att lösa sig..du vinner på Lotto, får ett vinnande leende, en vacker personlighet och en vindsvåning på Medis...får säkert högre status på jobbet också..

Nu..tagga ner och sedan sova..inte skönhetssömn..tror de skulle sakna mig på jobbet de två veckor jag skulle behöva...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback