Sköna söndag..

Varför kliva upp ur sängen i tid och åka till IKEA när man kan ligga kvar i sängen och fantisera?

Så, när klockan blivit över 13 insåg jag att det nog var dags att ta klivet från sängen..om jag skulle hinna äta något innan det var dags för innebandyn...gjorde varma mackor och kollade på reprisen av melodifestivalen..

Jo..fantiserade..om sådant ensamma män fantiserar om när de ligger till sängs på söndagsförmiddagar..

Att jag gick upp strax efter 13 gjorde att jag också fick skippa Bajen-Boden i daminnebandyns elitserie (Bajen vann..sin andra seger för säsongen..det är fortfarande fast förankrade i botten..)..lite sen..som vanligt gav jag mig av för att pucka lite..

Det gick hyggligt idag..första vann vi med 10-2 och i andra matchen åkte vi på vår första förlust för säsongen..4-0 till motståndarna..de tog nog över serieledningen också..om de vann sin andra match..Personligen? nja...sköt över en jävla massa idag, men fick iaf ihop till 1 mål och 2 assist..borde haft ett assist till men min medspelare sumpade friläget jag gav honom i den andra matchen..

10 poäng på 6 matcher nu..bättre än förra säsongen..och säsongen före det..vet inte hur det såg ut första säsongen (Kenny, lite hjälp?)..gjorde iaf 5 mål och 1 assist i en match då..för er som följt bloggen väldigt länge vet ni att det tjatades om det en hel del...

Spännande dag..IKEA blev uppskjutet..jag gjorde mål..och jag har inte ätit någon pizza den här veckan..

Stod emot det enorma chokladsuget jag fick efter att killen som plankade vid Skanstull, genom att skynda sig igenom spärren efter att jag gått ut, gått och mumsat på choklad..eftersom jag inte hann köpa godis igår heller (extrapris på Vi) klarade jag mig igenom veckan utan godis också..trist...men duktigt..

För en sekund tänkte jag gå till Ica och köpa en megachokladkaka, men lyckades stå emot..istället gick jag hem och lagade till falukorv och makaroner..ååh..så det är så Söderborna lyxar til söndagarna??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback