Spin the wheel of fortune..

Får väl erkänna..jag är en bedrövlig människa..inte städade jag i helgen inte..ändå skulle jag bara dammsuga och torka golven..igår hann jag med att putsa tronen och göra rent handfatet..tyckte att det räckte..kunde göra resten idag..

Åhå så fel jag hade..klockan bara 10..jag ligger och drar mig lite..kanske borde läsa ur senaste Offside?..somnar om..oops..klockan är halv två..kanske dags att kliva upp...oj, vinner Anja idag igen..lite stel i ryggen tror jag..dags för frukost..

Hmm om jag skulle städa kanske? Nä..drar iväg och tränar istället..yup..anledningen till att jag inte städade var att jag drog på ett spinningpass..så det blev 4 spinningpass den här veckan..spelade innebandy också 1 gång..känns bra..eller det känns inte bra..benen är slut, ryggen är stel och magen är lika stor, men jag har försökt iaf..känslan är bra..känslan att jag gjort något..

Så helt värdelös har jag inte varit...for the record så ska jag träna imorgon också även om lårmusklerna brinner just nu..

Hann med att diska iaf...varför varför blir botten på kastrullen alltid rejält bränd när jag gör stuvade makaroner? Stod i en kvart och gjorde rent botten med Svinto..

Får väl inse att inte festprisse-korten gav någon utdelning (heller)..får se om jag kan hitta några fler sidor av mig som kanske kan attrahera det motsatta könet..

Nu är det 5 dagar kvar tills dotra kommer..hon är den enda av det motsatta könet som ser fram emot att träffa mig..

Kommentarer
Postat av: Blue

Du har för hög värme och rör för lite.

Har du dessutom en vanlig rostfri kastrull så är de för tunna i botten och det bränner lättare vid. Aluminiumkastrull ska det vara när du lagar mjölkmat. Men de kan man å andra sidan få alzheimer av för de fäller ut aluminium... men men...

Postat av: Jerk

Jag vill ha medhåll inte en lösning (oj så kvinnlig jag kände mig nu ;) )..har faktiskt aluminiumkastrull en gammal jag fick av farmor..men för hög värme stämmer nog..hade lite väl hög pga otålighet :)

2007-02-12 @ 23:34:38
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Blue

Hahaha sorry. Jag kände mig nog manlig när jag skrev det där. hahaha

Det är väl typiskt manligt att alltid försöka hitta på lösningar på problemen istället för att diskutera dem? Ja iallafall stereotypiskt manligt.

2007-02-14 @ 20:06:35
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Jerk

:)

2007-02-14 @ 23:09:50
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback