Tisdag..Pis(s)dag..

Jävla kuk!!
Hoky har sagt upp sig..efter ganska precis 6 år slutar han..så jävla trist..borde förstått att jag skulle stannat i sängen imorse (eeh..du menar förmiddags?)..vaknar utsövd och ganska lycklig..kl.10..ytterligare en niotimmars sömn..synd bara att flextiden tar slut 9:30..

Han var yngst på företaget (fyller endast 32 i juni..)...jag bara vet att nu kommer det någon som är 40+ och en riktig hagga...ja, eller gubbe..as..precis som om vi behöver högre medelålder?

Hoky, är den säljingenjör jag haft överlägset bäst samarbete med..det har funkat smärtfritt..han vet vad jag vill ha för uppgifter och jag har återgäldat det med snabbt och bra arbete..

Hoky är också någon jag ser upp till..snygg, smart, rolig och en jävel på innebandy..det jag klår honom i är organisering..så jävla sexigt det är..så samarbetet funkar..
Trodde han skämtade först..frågade varför inte han är på middagen med de andra (säljstrategidag..avslutas med middag..näe..dagen är inget för mig..jag är en man utan visioner eller mål..),,så jävla mycket att göra..sen tog han sats och sa
-Jerker, jag har sagt upp mig..
Jag tog det sansat och lugnt..visade inga känslor..
-Va? Du skämtar..säg att du skämtar..Varför det? Är det något jag gjort?? Men, men..vad ska jag göra då? Hur ska det här funka egentligen?? Dina kunder då?

Lugnt och sansat var det som sagt..

Det var just det att han varit på företaget i sex år som gjorde det..han kände det som nu eller aldrig..ööh..bra det känns för mig som varit där i sju år på lördag?

Han känner Emma..som känner Kumla-Carro (en gammal obesvarad kärlek..som de flesta iofs)..jag försökte få tag på Carro för att bjuda henne på min inflyttningsfest..till slut svarade Emma..nej, tyvärr..hon har glömt sin mobil här i Lkpg..men jag ska säga det till henne sen..frågade Hoky dagen efter om han kände Emma från Lkpg..han frågade om jag menade Emma Efternamn..ööh ingen aning, men hon pluggar i Eskilstuna..va? sjukvårdarutbildning? Ja, det tror jag..Carro går något sådant iaf..men, det är ju hon..så liten värld..

Nåja..får väl fråga om han har lust att vara referens om jag väl säker något nytt jobb någon gång..fan igen..

Ironin i det hela? Igår låg jag och funderade på om jag skulle kunna vara nykter ända fram till påsk..hmm....det borde kunna gå..bara att säga nej till alla fester jag blir bjuden på (ööh..du menar alla noll? Klarar du verkligen det?) och ingen har sagt upp sig, så jag behöver inte vara orolig för att behöva gå på någon avslutningsmiddag..nu måste jag det..och det är nog den avslutningsmiddagen jag helst skulle vilja slippa..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback