Why worry..

Jo..det brukar lösa sig för mig allt som oftast..inte så att jag blir rik på något sätt, men som med lägenheten som blev ombildad så jag kunde sälja den och köpa en ny på Söder..trots att trean i Rågsved mer eller mindre varit osäljbar lyckades jag sälja den, en vecka innan jag flyttade till Söder, till en polska som ville flytta in direkt..

Jobbet lyckades jag få trots att jag försovit mig och missat anställningsintervjun..vi hade någon sorts telefonintervju istället..vet fortfarande inte om eeh, ööh och asch är tre ord som beskriver mig bra..det var ungefär så jag svarade iaf..Ja? va fan skulle jag säga..jag hade aldrig fått den frågan förut..

Innan jag fick jobbet var jag arbetslös i fyra veckor...tre veckor i november och första veckan i februari..däremellan låg jag hemma med foten i gips..sjukskriven i lite drygt två månader med bruten fotled..så jag fick ut 1000 mer i månaden än om jag skulle varit arbetslös..

När företaget jag jobbade på hemma i byn lades ner följde jag med upp till Norrland..skulle jobba två månader på traktamente tills de hade hittat en ersättare till mig..jag blev kvar i 11 månader..med traktamente..så bra har jag aldrig tjänat som det året...

Så allt löser sig..utan att jag gör särskilt mycket för att lösa det..min standardfras när far gnällde var alltid "Det är lugnt"...det ordnar sig ju..

Jag har aldrig lyckats spara pengar för att åka utomlands..men jag träffade en amerikanska på nätet, som bjöd över mig tre somrar i rad..hon eller hennes föräldrar betalade biljetten..jag behövde inte köpa kläder dessa tre år heller eftersom hon alltid köpte kläder som fyllde en resväska åt mig när jag var där..det löser sig..

Det enda som inte riktigt ordnade sig var väl att min dotter föddes...det var inte något som ordnade sig..men som tur var älskade jag henne från första gången jag höll henne i min famn..hennes mor känner jag dock fortfarande ett visst förakt till, även om bitterheten lagt sig vid det här laget..

Skitsamma, det är lördagkväll..jag sitter hemma..har endast sagt hej till kassörskan på Vi..har inte pratat med någon annan den här helgen..mina odds för kärlek är lika med noll..men fan..det löser sig säkert..Det är lugnt!

Kommentarer
Postat av: Maja

Kommer säkert nå´n och plingar på dörren snart!

Postat av: Jerk

Det är nog tveksamt..men men..allt ordnar sig inte i det här livet :/

2007-02-11 @ 14:58:08
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Blue

Hahaha har du inte hört att endera har man tur i spel eller i kärlek...

Du har för mycket tur omkring dig för övrigt grabben.*ler*

2007-02-12 @ 23:29:25
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Jerk

nja..mycket tur skulle väl innebära mer pengar ändå? men men..sånt är livet..det får bli en hund sen istället..är nog lättare också..kan jag vara grinig och låta han vara i hundgården..lite svårare med en kvinna ;)

2007-02-12 @ 23:36:16
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback