2 dagar kvar till the fylla of the decade..

Blev något mycket länkningar, men jag har ju egentligen inget att skriva..får väl försöka klämma ur mig lite ordbajs ändå..såpass att jag kan förpesta cyber lite mer..

Så..duger det? Nähä, men ni kan väl ärligt talat inte vara intresserade av min dag?

Va fan..säg som det är ni njuter av att någon har ett mer patetiskt liv än vad ni har? Say it!

Nåväl..kom faktiskt inom flextiden idag..testade en ny grej igår kväll..vände på mig i sängen..huvudändan blev fotändan..på så sätt kunde jag ha på tv:n och kolla på Australian Open..funkade nog..2 game in i Sjarapovas match somnade jag..

Sen stress..har du gjort detta? Gör detta!! Det var fan kö till mitt skrivbord ett tag..vet inte varför (näh..har inget att göra med att jag inte gjort mitt jobb..mer med att jag är den innesälj ska fråga först..typ..och detta januari verkar vara hell-month på riktigt..)...jaja..får ju prata en del med Lisa då så..helt värdelöst är det inte..

Gjorde DNs slangtest sedan...11 av 12 rätt..

I tisdags tävlade jag i vetgirigt.nu...en liga med frågor om sport..man tävlar en mot en..nya matcher varje tisdag och fredag..just nu leder jag..vann matchen med 3-1 (enda i liga med full pott)..jag svarade snabbast också..öppnade starkt iaf då..får vi se om mina kunskaper kanske kan vara till någon nytta..

Julfest på fredag..planen är att vara aprak kl.20...lär väl misslyckas med det, men förhoppningsvis ett riktigt djungelrus blir det..sen ska jag vara nykter ett bra tag (med andra ord tills jag blir inbjuden på någon fest..)..

Gjorde räkningarna idag..ser ut att bli en bra månad..gjorde ett snabbt överslag på nästa månad...hur den kommer att se ut..insåg att den kommer att se för jävlig ut...fan, gasräkningen kommer då också..shit..den kommer inte att se för jävlig ut..den kommer att se måste samla tomburkar på Söders gator för att få det att gå ihop.jävlig ut..k*ken...

fårintegöranågotroligtpåtvåmånaderjävlarvadotroligtomjagöverleverdetta..fast det är Moderaternas fel..

Såg någon Världens modernaste land? Tänkte ni på att anledningen att Sverige ser ut som det gör är tryggheten..tryggheten att våga...det som Moderaterna nu gör allt för att rasera..kul land det blir om några år..

Få se nu..politik..sport..supa..åh..ja, jag är sexuellt frustrerad...och så var det lite jobb också..hmm..borde nog nämna att jag tränade idag också..blev ju innebandy..visserligen sög jag, men va fan..borde kanske skriva något ändå??

Så, då var livet avklarat..skjutsa in mig på hemmet..be dotra hälda på en gång om året iaf..men inte under några sportsändningar..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback